Babalar gününü BAE’de geçirmek için 6 neden

Babalar günü yaklaşırken, babanıza ne hediye alacağınıza ya da babanızla o gün ne yapacağınıza daha karar veremediyseniz eğer sizin için eğlenceli olabileceğini düşündüğümüz 6 etkinlik derledik.

Kabayan Fiesta/ festival

Babalar Günü’nden önceki hafta sonu Yas Waterworld’deki aile dostu Kabayan Fiesta’ya katılın ve 40’tan fazla ilgi çekici etkinliğin tadını Filipin temalı bir açık büfe ve canlı müzikle çıkarın.

14 Haziran, saat 18:00 – 23:00 arası, Yas Waterworld, Yas Adası, Abu Dabi

Black Tap

Popüler New York burger lokantası Black Tap, Babalar gününde menüsünde özel bir burgere sahip. Sınırlı sayıda olan Boss Burger, marul, domates, turşu, Amerikan peyniri ve özel bir sos ile doldurulmuş çift pastırmadan yapılıyor.

15-16 Haziran arası

Remede Spa’da erkekler Köşesi

Remede Spa’daki erkekler gününden babanıza 50 dakikalık Bali masajı ve buna ek olarak 30 dakikalık ayak ya da yüz masajı teklif ederek rahatlamasını sağlayabilirsiniz. Bu rahatlatıcı tedavi paketinin ardından St. Regis Abu Dhabi, Nation Riviera Beach Club’da iki kişilik bir gün geçirme imkânı sunuyor, böylece babanızla havuza dalabilir veya sahilde yürüyüş yapabilirsiniz.

14-21 Haziran arası Remede Spa, St Regis Abu Dabi, Kordon, Abu Dabi,

Atlantis The Palm’da Babalar Günü

Babalar gününde babanızla beraber sörf yapıp birbirinden farklı 10 çeşit içecekle eğlenmek isterseniz Wavehouse’a gidebilirsiniz.

15 Haziran, öğle saatlerinden 15.30’a kadar, Wavehouse, Atlantis The Palm, Palm Jumeirah, Dubai

Faith Healer performance

Babanızı, bu babalar gününde Brian Friel’in Dubai Drama Grubu’nun İnançlı Şifacı (Faith Healer) gösterisine götürmek isteyebilirsiniz. Oyun Francis Hardy, bir dolandırıcı ve bir Tiran koca, henüz hasta için bir kurtarıcı hikâyesini anlatıyor.

20,22,25,27 Haziran, Courtyard Tiyatrosu, Al Kuoz, Dubai,

Drift Beach Teklifleri

Babanızla beraber Palm Cumeyra’nın ve Dubai gökyüzünün tadını Drift Beach’te çıkarabilirsiniz. Dubai sonsuzluk havuzlarından birinin kenarında babanızla içeceğinizin yudumlayabilirsiniz.

The National