Bahreyn’de nerede kalınır, nerede yenir, nereler görülür?

İki UNESCO Dünya Miras Alanı’na ev sahipliği yapan ve turist akınına uğrayan Bahreyn’de gezilecek tarihi güzellikleri ve birbirinden lezzetli menüsü olan restaurantları sizler için derledik.

Bahreyn’de bulunan Manama bir düzine kadar beyaz kumlu adadan oluşuyor. Bu küçük ulus aynı zamanda gelişen yemek, sanat dünyasına ve renkli bir tarihe sahip.

EN LÜKS OTEL

Ritz-Carlton Bahreyn, ülkenin lüks otelleri arasında bir numaralı mekan. Tesisin 11 restoranı, bir alışveriş merkezi, kendi özel adası ve yerleşik bir flamingo sürüsü var. Manama’nın merkezine arabayla 10 dakika uzaklıkta olan Ritz-Carlton başkenti keşfetmek için mükemmel bir yer. Bahreyn’in 46 ferah süite sahip ilk lüks butik otelidir.

TARİHİ MEKANLAR VE MÜZELER

Sadece 765 kilometrekare olan Bahreyn, Asya’daki en küçük uluslardan biridir. Ülke ve zengin tarihi hakkında gerçekten bir fikir elde edinmek için, Muharrak’ta dolaşmaya başlayın. Listenizde sıradaki yer, bir zamanlar antik Dilmun İmparatorluğu’nun başkentinde bulunan görkemli yapı Bahreyn Kalesi olmalı. Bahreyn Ulusal Müzesi’ni ziyaret ederek Dilmun İmparatorluğu hakkında daha fazla bilgi edinin.

SANAT VE DENİZ

Bu Arap milletinin tarihini öğrendikten sonra, daha modern tarafı hakkında bir fikir edinmek için Block 338’i ziyaret edin. Manama’nın bu küçük ama hareketli köşesi sanat, kafeler ve lüks restoranlarla dolu.

Rahatlamak için bir yer arıyorsanız, Jarada Adası’na gidin. Bu küçük kum yığını, Basra Körfezi’nin tam ortasında yer almakta ve yalnızca özel teknelerle ulaşılabilir. Arazi şeridi çok küçük olduğu için yüksek gelgitlerde kayboluyor, ancak koşullar elverdiği zaman istirahat için şnorkelle veya dalış yapmak için birkaç saat geçirmek için harika bir yer.

The National