Uluslararası Yoga Günü en iyi Birleşik Arap Emirlikleri’nde kutlanır

Uluslararası Yoga Günü, 2015 yılından bu yana her yıl Kuzey yarımkürenin en uzun günü olan 21 Haziran’da gerçekleşiyor. İşte Abu Dabi ve Dubai’de gerçekleştirilen etkinliklerde yer almanın bazı yolları…

COVERING CONCEPTS – 20 Haziran Perşembe

Covering Concepts, mutluluk, fiziksel ve zihinsel sağlık ve üretkenliği teşvik etmek için yarım günlük bir yoga programına ev sahipliği yapıyor. Stres azaltma, depresyon ve endişe ile baş etme, ses enerjisi, sevgiyi kutlamaları ve olumlu bir işyeri kültürü oluşturma konulu etkileşimli oturuma katılım sağlayabilirsiniz.

Sabah 9’dan saat 14’e kadar ücretsiz…

Adres: Covering Concepts, Bina 5, Dubai Design District (d3), Dubai.

www.coveringconceptsglobal.com

 

YOGAONE – 21 Haziran Cuma

YogaOne’daki ücretsiz ‘Oynak Güneşi Selamlama’ oturumuna katılmak için kaydolun. Oturum, Hindistan’da az hizmet alan kadınlara ve risk altında yaşayan çocuklara destek veren Yoga Gives Back yararına gerçekleşiyor.

Saat 11:00 – 12:30 arası, ücretsiz eğitim…

Adres: YogaOne, Mangrove One, Abu Dabi.

Tel: 02 562 1217.

info@yogaone.ae

BODYTREE STUDIO/ 21 Haziran Cuma

Bodytree Studio iki saatlik çalışmasını 108 rehberin eşliğinde gerçekleştiriyor. Güneş selamlaması ve sakinleştirici bir ses pratiği de dahil olmak üzere yoga gününü kutlayın. Çakraları harekete geçirmek ve vücut enerjisini dengelemek için hafif bir vücut aktivasyon atölyesi ve yuvarlanma bilimi konusunda eğitmenler için bütün bir eğitim günü de olacak.

Saat 17:00 – 19:00 arası, kayıt ile ücretsiz…

Adres: Bodytree Studio, Abu Dabi.

Tel: 02 443 4448

info@bodytreestudio.com

THE HOT HOUSE/ 21 Haziran Cuma ve 22 Haziran Cumartesi

The Hot House’da İngiliz yogi Daniel Morgan liderliğindeki iki atölye çalışması ile kutlamalar dolu hafta sonunun tadını çıkarın. 21 Haziran’da, günlük hareket uygulamalarınıza uygulanabilecek gücü geliştirmek için temel prensiplere dair fikir veren Control & Calibrate – The Mastery of Mobility atölyesine katılın. Sınıflar her seviye için uygundur.

21 Haziran saat 11: 00- 15: 00, 22 Haziran saat 10.30 – 13.30 arası, atölye başı 285 dirhem’den  (78 dolar) başlayan fiyatlarla…

Adres: The Hot House, Al Zeina, Abu Dabi.

Tel: 02 583 7753

www.thehothouseuae.com

 

THE STUDIO/ 22 Haziran Cumartesi

Zihin vücut ve ruh üzerindeki atölyesi ile yoga gününü kadınlara özel The Studio’da kutlayın. Mat Pilates (yoga minderi), ikmal antrenörlüğü, rehberli meditasyon ve enerji ısırıkları seansını içeren bu sağlıklı yaşam etkinliği için kurucusu Mariam ve diğer ilham verici kadınlara katılın.

Sabah 9’dan öğlene kadar, 350 dirhem (95 dolar) başlayan fiyatlarla…

Adres: The Studio, Villa 42, 6. Sokak ve Al Bateen Sokak arası, Corniche, Abu Dabi www.thestudiouae.com

ANANTARA EASTERN MANGROVES/ 23 Haziran Pazar

Anantara Eastern Mangroves’ta 90 dakikalık dikkatli bir yoga seansının keyfini çıkarın. Çakra dengeleme, ses iyileştirme, nefes alma egzersizleri ve meditasyon da dahil olmak üzere pratiğin yönlerini keşfederken bedeninizi, zihninizi ve ruhunuzu gençleştirin.

Saat 18: 30 – 20: 30 arası, 150 dirhem (41 dolar) ile başlayan fiyatlarla…

Adres: Anantara Eastern Mangroves, balo salonu, Abu Dabi.

Tel: 02 656 1146

easternmangroves_spa@anantara.com

 

COVE BEACH’TE FITNESS FIRST/ 21 Haziran Cuma

Cove First’teki Fitness First ile ücretsiz yoga seansına katılmak için kaydolun. 90 dakikalık seans, fiziksel ve zihinsel sağlığa odaklanan geleneksel yoga pozlarını içermektedir. Kendi yoga matınızı, su şişenizi ve havlunuzu getirmeyi unutmayın.

Saat 17.30 – 19.00 arası, ücretsiz kayıt.

Adres: Cove Beach, Caesars Palace, Bluewaters Island, Dubai.

uae.fitnessfirstme.com/beachyoga2019

 

ENLIGHTEN YOGA CENTRE/ 21 Haziran Cuma ve 22 Haziran Cumartesi

Katılımcılara özel olduklarını keşfettirmek, stresi ve gerginliği bırakmak, başa çıkma becerilerini geliştirmek, kendini tanıma ve daha özgürce ifade etmek için Yaratıcı Hareket Terapisi (CMT) konulu iki günlük bir atölye çalışmasına katılın. Atölye, CMT’nin beden ve zihin temelli gelişim için Tripura Kashyap tarafından yönetiliyor.

21 Haziran saat 09:30-18:00, 22 Haziran saat 10:00 18:00 arası, 650 dirhemden (177 dolar) başlayan fiyatlarla.

Adres: Enlighten Yoga Center, Oud Metha, Dubai.

info@iicdgroup.com

AL JALILA ÇOCUK HASTANESİ/ 21 Haziran Cuma

Rekor kırmaya çalışan dünyanın en büyük ebeveyn ve çocuk yoga toplantısına katılmaya hazır mısınız? 500’den fazla kişinin katılması beklenen ve Charm Yoga Dubai’nin öncülüğünde gerçekleşecek olan etkinlikte ailelerin güneş selamlarını, asanaları(yoga tekniği), nefes alma tekniklerini ve favori yoga pozisyonunu, aşağı bakan köpek duruşunu toplu olarak gerçekleştirmelerini hedefliyor.

Saat 9’dan öğlene kadar, ücretsiz…

Adres: Al Jalila Çocuk Hastanesi, Al Jaddaf, Dubai.

Kidzapp mobil uygulamasına veya www.kidzapp.com adresinden kaydolun.

The National