Emirates’ten iş ilanı! Maaşı 15 bin Türk Lirası…

Emirates Hava Yolları, Türk personel alımı için etkinlik düzenleyecek. İşe kabul edilen adaylara Dubai’de yaşam olanakları ve 2 bin 660 dolar (15 bin 300 lira) maaş teklif edilecek.

Havayolu Firmaları yıllık büyüme planları kapsamında personel kadrolarında güçlendiriyorlar. Bu kapsamda yabancı uyruklu personel alım ilanı yayımlayan çok sayıda uluslararası havayolu şirketi bulunuyor.

Bu havayolu şirketlerinden birisi de Dubai merkezli Emirates Hava Yolları. Firma personel alımı planlaması kapsamında Türkiye’den çalışma arkadaşları arayacak. Bunun için iki farklı şehirde etkinlik düzenleyecek olan firmanın iş ilanına dair detaylar şöyle:

EMİRATES HAVAYOLLARI KABİN MEMURU ALIM İLANI
Emirates Havayolları tarafından gerçekleştirilecek olan işe alım etkinlikleri İstanbul ve İzmir’de gerçekleştirilecek. İlk etkinlik İstanbul’da ikincisi İzmir’da olacak. İstanbul’da gerçekleştirilecek işe alım etkinliği 29 Temmuz tarihinde, İzmir’de ki etkinlik ise 2 Ağustos’ta organize edilecek.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?
Firmanın internet sitesinde yer alan bilgilerde Kabin Memuru kadrosuna yapılacak alımlar için adayların sağlık, yabancı dil ve mesleki özelliklerin tamamına sahip olması gerekiyor.

21 yaşından küçük olmamak, ayak uçlarında dururken 212 cm’lik kol erişimine sahip olmak, en az lise mezunu olmak ve en az 160 cm uzunluğunda olmak. Akıcı bir şekilde İngilizce konuşabilmek ve kabin memuru forması giyildikten sonra görünür yerde dövme olmaması da istenen özellikler arasında.

SUNULAN İMKANLAR NELER?
Emirates Havayolları’nın sunduğu imkanlar:

  • Dubai de su, elektrik hizmetleri de dahil olmak üzere mobilyalı konaklama
  • Yılda 30 gün ücretsiz izin hakkı
  • Görev uçuşlarında otel konaklama
  • Havaalanına gidiş ve dönüşlerin şirkete dahil olması
  • Ortalama 2 bin 660 dolar maaş (maaş çeşitli durumlara göre yükselebilir)

BAŞVURU İŞLEMLERİ

Söz konusu ilan için başvuruda bulunacak adaylar başvurularını kurumun web sayfası üzerinden elektronik olarak yapacaklar.

Kamuilanlari.com