Mbaye Diagne Suudi Arabistan yolcusu, yerine Danny Welbeck gelecek

Mbaye Diagne’yi Arabistan’a göndermeye hazırlanan sarı-kırmızılılar golcü pozisyonu için gözüne dünya yıldızını kestirdi! Cimbom, Diagne’nin yerini o isimle doldurmayı planlıyor. Diğer taraftan, sarı kırmızılı ekiple ilgili hem Türkiye’den hem de Avrupa basınından flaş iddialar gündeme gelmeye devam ediyor…

Sezonu iki kupayla kapatmayı başaran Galatasaray, transferin de yıldızı olacak. Mbaye Diagne için Suudi Arabistan’nın Al Shabab takımı ile görüşme halinde olan sarı-kırmızılılar, Senegalli futbolcudan doğacak boşluğu Danny Welbeck ile kapatacak.

Önceki gün Galatasaray’ı sosyal medya hesaplarından silerek büyük şaşkınlık yaratan Diagne için Al Shabab ile büyük oranda anlaşan sarı-kırmızılar, İngiliz golcü için İngiltere’ye çıkarma yapacak.

PAZARLIKLAR BAŞLIYOR

İkinci başkan Abdurrahim Albayrak, 28 yaşındaki golcü ve menajeri ile görüşmek üzere Ada’ya gidecek.

İlk temaslarda dünyaca ünlü golcünün 3 milyon euro imza parası, yıllık 4 milyon euro garanti ücret ve bonuslar istediği belirtildi.Albayrak’ın İngiltere’de pazarlık masasına oturması ve transfere son şeklini vermesi bekleniyor.

Öte yandan Al Shabab kulübü, Senegalli futbolcu için Galatasary’a 15 milyon euro önerdi ve Cimbom, bu öneriye yeşil ışık yaptı.

TARAFTARLAR ABLUKAYA ALDILAR

Galatasaray, Arsenal ile sözleşmesi biten Welbeck’i alarak forvetini güçlendirmek isterken, sarıkırmızlı taraftarlar da devreye girdi. 28 yaşındaki dünyaca ünlü golcüye “Come To Galatasaray” mesajları yağmaya başladı.

AYTAÇ CiMBOM’A

Galatasaray yönetimi orta sahadaki rotasyonu güçlendirmek adına Bursaspor’dan ayrılmaya hazırlanan Aytaç Kara’yı gündemine aldı.

Geçtiğimiz sezondan yaklaşık 2.4 milyon TL alacağı olan 26 yaşındaki futbolcunun, buna karşılık olarak bonservisini isteyeceği öğrenildi. Sarı-kırmızılı ekibin, Aytaç’ın Bursaspor’dan kesin olarak ayrılması halinde devreye gireceği bildirildi.
Aytaç Kara geçtiğimiz sezon Bursaspor formasıyla Spor Toto Süper Lig’de oynadığı 32 maçta 6 gol atarken, 2 de asit yaptı.
Galatasaray ile anılan Aytaç Kara daha önce Trabzonspor, Yeni Malatyaspor, Eskişehirspor ve Altay kulüplerinde forma giydi. 1.85 boyundaki 26 yaşındaki oyuncu, ön libero mevkiinde görev yapıyor.

TRANSFER KAZANI

– Fatih Terim devre arasında da gündem gelen Efthymios Koulouris’in durumunun araştırılmasını istedi.

– Sevilla, Marcao için G.Saray’a 10 milyon euro’luk teklif yaptı.

– Galatasaray scout ekibi; Aves forması giyen ve sözleşmesi sona eren Claudio Falcao ve Atletico Mineiro’da forma giyen sağ bek Guga için teknik heyete rapor verdi.

– L’Equipe’e göre Galatasaray, Jean-Michael Seri ile görüşüyor. Geçen sezonu Fulham’da geçiren orta saha oyuncusu Türkiye’ye gelmeye niyetli…

– Süper Lig’e veda eden Bursaspor’la ilgili bir iddia da İtalyanlardan geldi. Bir süredir Lecce ve Trabzonspor ile anılan Ertuğrul Ersoy için Galatasaray ve Lazio’nun da devrede olduğu ileri sürüldü.

Foto Maç