Şeyh Hamdan balayı için nereyi seçti?

Dubai’nin Veliaht Prensi Şeyh Hamdan bin Muhammed ve kardeşleri geçtiğimiz ay İslami bir törenle dünya evine girdi. 14 Haziran’da da düğün töreni yapılan prensin, şimdiler de balayında olduğu biliniyor. 

Şeyh Hamdan bin Muhammed düğün kutlamalarının ardından yaz tatilini Maldivler’de geçiriyor olabilir mi? Hint Okyanusu’nda bulunan ada, yeni evliler için ünlü bir yer. Seyahat sevgisiyle tanınan Şeyh Hamdan ise, fotoğraflarını milyonlarca takipçisi ile paylaştı.

Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki (BAE) hava, insanı bunaltırcasına sıcak olmaya başladı. Bu yüzden Veliaht Prens’in sıcaktan kaçmak için tropik adaya uçmaya karar vermesi şaşırtıcı olmasa gerek.

Fotoğrafçılıkta da yetenekli sayılan Şeyh Hamdan, güneş batarken denize doğru giden bir keşiş yengecinin inanılmaz videosunu yayınladı. Altına da “#Iphoneography #maldives” yazısını ekledi.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Fazza (@faz3)’in paylaştığı bir gönderi ()


Şeyh Hamdan şu anda özel Ada Tatil Beldesi Velaa’da kalıyor ve hayranlarına lüks tatil köyünün fotoğrafını paylaşmaya devam ediyor.

Sıradan gördüğümüz tatil beldelerine nazaran rüya gibi bir yer. Hikâyelerinde Şeyh Hamdan bize, özel jakuzilerle birlikte denize dökülen su villalarını gösteriyor. Dahası, misafirler bisikletlerle geçerken yemyeşil tropik adanın kısa bir görüntüsünü paylaştı.

Emirates Woman