Birleşik Arap Emirlikleri’nin 15 güzellik sitesi

En sevdiğiniz cilt bakım ürünlerinin anında kapınızda olduğunu düşünün. Birleşik Arap Emirlikleri’nde (BAE) hızlı teslimat hizmeti ile ünlü 15 güzellik sitesini sizler için derledik.

  1. OUNASS

Neler bulabilirsin: Ounass, La Mer, Christian Louboutin Beauty, Oribe, Byredo, Givenchy, Aveda ve La Prairie gibi markaları elinde bulunduruyor. Ürünler arasında Nars, Bobbi Brown, Dermalogica, Murad ve Lime Suç gibi daha uygun fiyatlı markalarla da bulabilirsiniz.

Ödeme seçenekleri: Kredi kartı, online kredi, PayPal, Apple Pay ve kapıda ödeme (25 dirhem(7 dolar) karşılığında).

Teslimat süresi: 500 dirhemlik (136 dolar) alışveriş yapan Dubai sakinleri iki saatte teslim alabilecekler. Ounass ayrıca, toplam faturanız 500 dirhemden azsa, ek bir ücret karşılığında BAE’de aynı gün veya ertesi gün teslimatı sunuyor.

  1. BASHARACARE

Neler bulabilirsin: Caudalie, Dermalogica, SkinCeuticals, StriVectin, Rene Furterer, Philip B ve Philip Kingsley gibi markalardan erkekler ve kadınlar için cilt bakımı ve saç bakımı ürünleri bulabilirsiniz.

Ödeme seçenekleri: Kredi kartı ve kapıda ödeme

Teslimat süresi: Abu Dhabi, Dubai ve Şarika’da gece yarısı ile sabah saat 09:00 arasında verilen siparişlerde aynı gün teslimat yapılıyor. 10:00 – 23:00 arasında verilen siparişler ise, bir sonraki iş günü teslim ediliyor. Al Ain, Ajman, Ras Al Khaimah, Umm Al Quwain ve Fujairah için saat 13:00’den önce verilen siparişler bir sonraki iş günü teslim ediliyor.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

BasharaCare.com (@basharacare)’in paylaştığı bir gönderi ()

  1. GLAMBEAUTE

Neler bulabilirsin: Web sitesinde Flormar, Streax, Lottie London, The Color Workshop ve The Camel Soap Factory gibi çok sayıda cep dostu marka var. Ayrıca stoklarında yeteri sayıda lüks markalar da bulunduruyor.

Ödeme seçenekleri: Kredi kartı ve kapıda ödeme

Teslimat süresi: GlamBeaute, siparişin verildiği zamana bağlı olarak Dubai, Şarika ve Abu Dabi’de 50 dirhem (14 dolar)  karşılığında aynı gün ve 15 dirhem (4 dolar) karşılığında ertesi gün teslimat sunar.

  1. K GİRLS CLOSET

Neler bulabilirsin: I’m Sorry For My Skin markadan kağıt maske, Dear Klairs’den kremler ve serumlar, Secret Key’den soyulabilir siyah maske ve Neogen’den cilt temizleyici seçimi yapabilrsiniz. Ayrıca K-beauty markaları tarafından güzellik ürünleri de sunuyor.

Ödeme seçenekleri: Kredi kartı ve kapıda ödeme

Teslimat süresi: Abu Dabi, Dubai ve Sharjah’daki müşteriler, sabah saat 9:00’dan önce verdikleri siparişleri aynı gün içinde alabilecekler. Daha geç verilen siparişlerde teslimat üç gün sürebilir.

  1. SEPHORA MİDDLE EAST

Neler bulabilirsin: Sephora dünyada en çok beğenilen ürünlere sahip. Anastasia Beverly Hills’in göz farı paletleri ve Fenty Beauty’nin fondötenleri, Ouai ve Aveda saç bakımı, Dyson saç aletleri ve yerel ve uluslararası kokular arasında tercihinizi yapabilirsiniz.

Ödeme seçenekleri: Kredi kartı ve kapıda ödeme

Teslimat süresi: Sephora, Dubai’de sipariş akşam 5:00’ten önce verilmişse aynı gün, daha sonra verilmişse ertesi gün teslimat sunuluyor. BAE’nin geri kalanı için teslimat süresi iki ila üç gün arasında.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Sephora ME (@sephoramiddleeast)’in paylaştığı bir gönderi ()

  1. AMAZON PRİME

Neler bulabilirsin: Amazon, Chanel, Elizabeth Arden ve Guerlain’den alıp the Ordinary, Neutrogena ve Karaja’ya kadar uzun bir marka listesine sahip olsa da ürünlerin bazısı Amazon Prime için uygun değil.

Ödeme seçenekleri: Kredi kartı ve kapıda ödeme

Teslimat süresi: Ertesi gün teslimat.

  1. NAMSHİ

Neler bulabilirsin: Namshi, Wet N Wild, Maybelline New York, Hask, ve Real Techniques gibi çok çeşitli saç bakımı, cilt bakımı, tırnak bakımı ve makyaj markalarıyla tanınıyor. Ayrıca sitede Yves Saint Laurent, Valentino ve Roberto Cavalli gibi markaların kokularını da bulabilirsiniz.

Ödeme seçenekleri: Kredi kartı, PayPal, Apple Pay ve kapıda ödeme

Teslimat süresi: Namshi sabah saat 10’dan önce verilen siparişlerde ertesi gün teslimat seçeneğini sunuyor. Daha geç verilen siparişler BAE genelinde iki gün içerisinde teslim ediliyor. 100 dirhemden (27 dolar) fazla tutan siparişlerde ürün teslimat bedava oluyor.

  1. BEAUTY BAY

Neler bulabilirsin: Beauty Bay, Face Halo, Suva Beauty, Cinema Secrets, Coloured Raine, Isle of Paradise ve BH Cosmetics gibi henüz BAE’de bulunmayan markalara ve ürünlere sahiptir.

Ödeme seçenekleri: Kredi kartı ve Apple Pay

Teslimat süresi: Ürünleriniz iki veya üç gün içerisinde teslim edilir ve bin 166 dirhemden (317 dolar) fazla bir alışveriş yaptığınız zaman ürün teslimatı bedava geliyor.

  1. BEAUTY SOLUTİONS

Neler bulabilirsin: Beauty Solutions, Sachajuan saç bakımı ve Grown Alchemist’in ünlü favori cilt bakımı, Rodial cilt bakımı ve Rahua’dan lüks saç bakımı gibi bağımsız, popüler ve kült markaların geniş ürün yelpazesine erişim sağlıyor.

Ödeme seçenekleri: Kredi kartı ve kapıda ödeme

Teslimat süresi: Ürünleriniz iki veya üç gün içinde teslim ediliyor ve 200 dirhemden (54 dolar) fazla bir alışveriş yaptığınız zaman ürün teslimat bedavaya geliyor. Beauty Solutions, cuma günleri ürün teslimatı vermiyor.

  1. CULT BEAUTY

Neler bulabilirsin: The Ordinary, Barbara Sturm, Emma Hardie ve Sarah Chapman’tan Molecular Cosmetics gibi cilt bakım markalarından alıp Hourglass, Viseart, Natasha Denona ve Milk Makeup’in makyaj tekliflerine kadar, Cult Beauty güzelliğiniz ve sağlığınız için her şey bulabilirsiniz.

Ödeme seçenekleri: Kredi kartı, PayPal ve Apple Pay

Teslimat süresi: 118 dirhem (32 dolar) size öncelikli gönderim hakkı tanıyor, bu nedenle ürünlerinizi iki veya üç iş günü içinde veya en geç dördüncü gün sabahına kadar alırsınız.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Cult Beauty (@cultbeauty)’in paylaştığı bir gönderi ()

  1. GLAMAZLE

Neler bulabilirsin: Glamazle, fiziksel mağazalarda Morphe, LA Girl, Artist Couture, ColourPop, Juvia’s Place, Makeup Geek, Violet Voss, Milani and Milk Makeup gibi ünlü markaları size sunuyor.

Ödeme seçenekleri: Kredi kartı, PayPal ve kapıda ödeme

Teslimat süresi: BAE sınırları içerisinde ürün teslimatı iki ila üç gün sürüyor.

  1. K SECRET

Neler bulabilirsin: K secret, TonyMoly, Some by Mi ve CosRX gibi popüler markaların yanı sıra, popüler (etkili ve eğlenceli) Elizavecca Carbonated Bubble Clay Mask, Huxley yüz yağları ve Miracle Island’in hepsi bir arada jöleleri dahil geniş bir seçenek sunuyor.

Ödeme seçenekleri: Kartlar ve kapıda ödeme

Teslimat süresi: Siparişler iki iş günü içerisinde teslim ediliyor. 100 dirhem (27 dolar) ve üzeri alıverişlerde teslimat bedavaya geliyor.

  1. MAC COSMETİCS

Neler bulabilirsin: Mac Cosmetics, Mac fondöten ve göz farı gölgelerinden alıp maskara ve kontür paletlerine kadar her şeyi sunuyor.

Ödeme seçenekleri: Kredi kartı ve kapıda ödeme

Teslimat süresi: Abu Dabi ve Dubai için iki gün ve Ajman, Umm Al Quwain, Ras Al Khaimah ve Fujairah için üç gün teslimat süresi sunuyor.

  1. CARE TO BEAUTY

Neler bulabilirsin: Care to Beauty, Avrupa’daki birçok eczane markasını sunmasının yanı sıra cilt bakımı, saç bakımı, sağlık ve makyaj ürünlerini de içeriyor.

Ödeme seçenekleri: Kredi kart ve PayPal

Teslimat süresi: BAE’ye üç gün veya daha kısa sürede teslimat yapmayı vaat ediyor ve 430 dirhem (117 dolar) üzerindeki siparişler için ücretsiz ve hızlı teslimat sunuyor.

  1. MİMO STUDİO

Neler bulabilirsin: Mimo Studio Güney Koreli makyaj, saç bakımı, cilt bakımı, vücut bakımı ve K beauty fırçalardan oluşan geniş bir ürün seçeneği sunuyor.

Ödeme seçenekleri: Kapıda ödeme

Teslimat süresi: Mimo Studio, 200 dirhem (54 dolar) üzeri siparişleri için üç günlük standart ücretsiz kargo hizmeti sunuyor.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Mimo Studio 💋💄🇰🇷 (@mimostudiouae)’in paylaştığı bir gönderi ()

The National