McLaren, çocuklar için tasarladığı mini arabasını piyasaya sürdü

McLaren, çocuklar için tasarladığı mikro boyutlu 720S süper arabasını piyasaya tanıttı. Güçlendirilmiş özellikleriyle gerçeğini aratmayan arabanın şu an ki fiyatı ise 400 dolar.

“McLaren Ride-On” adlı çocuk dostu süper araba, elektrikli bir motoru, kelebek kapıları ve “otonom sürüş(uzaktan kontrol)” modu ile tamamen işlevsel özelliklere sahip.

Üç ila altı yaş aralığındaki meraklı çocuklar için tasarlanmış olan süper araba, renk seçenekleri itibariyle de orijinal modelle birebir benzerlik gösteriyor.

Küçük sürücüler araca küçük kelebek kapılardan girebiliyor, gerçek araba gibi kontağı çevirerek çalıştırabiliyorlar. Hareket etmesini sağlayan elektrikli motoru, yapay sesi ile gerçek araba izlenimi veriyor.

Ride-On, ebeveynlerin arabayı kontrol etmelerini sağlayan uzaktan kumanda modunu kullanarak da hareket edebilir.

Sürücü frene bastığında tıpkı orijnal 720’lerde olduğu gibi arbanın arka ışıkları yanıyor. Ayrıca arabanın mini sürümünde, çocukların film izlemek veya müzik dinlemek için kullanabilecekleri bir eğlence sistemi de bulunuyor.

McLaren 720S Ride-On bu ayın sonunda piyasaya çıktığında 400 dolara mal olacak. Mini 720 orijnal arabanın çeşitli renkleri de mevcut.

Esquireme