Geleceğin modacıları Esmod Dubai mezunlarının defilesi nefes kesti

Esmod Dubai mezunları geçtiğimiz ay City Walk’ta final koleksiyonlarını sergiledi. On yedi koleksiyonun tümü tekrar bu Ekim ayında City Walk’ta Best of Show 2019 Sergisi’nde sergilenecek.

Koleksiyonlarda Emirati mirasından izler olması modaseverlerin dikkatini çekti.

Esmod Dubai kurucu ortağı Tamara Hostal şunları söyledi: “Mezunların üç yıllık sıkı çalışmasının böyle heyecan verici bir sunumla sonuçlanmasını izlemek benim için bir onurdu. Esmod Dubai mezunları, Dubai’yi uluslararası tanınmış moda tasarımı haritasına koymak için yorulmadan çalışan en son moda yetenek grubunu temsil ediyor.”

Ola Suleiman’ın defilesi: La Bohéme

Süleyman’ın koleksiyonu, geleneksel danteller ve süslemeler kullanarak zamansız bir zarafeti öne çıkardı. Tarafsız bir paletin ne kadar ileri gidebileceğini göstererek, feminitenin her tür stil ile gösterilebileceğini kanıtladı.

Aynoor Elhibre’in defilesi: Her biri ayrı satılıyor

Aynoor’un koleksiyonu, genç benlerimizin (ve şimdiki benlerimizin) hayranlık duyduğu bir Barbie modasıydı.

Obaid Razzak defilesi: WIP (Devam Eden Çalışma)

Obaid Razzak defilesinde hem gurbetçiler hem de mavi yakalı çalışanlardan oluşan Dubai’den ilham aldı. Razzak, hayatlarımızın devam eden bir çalışma olduğunu ve onlardan öğrenmek ve gelişmek için bir deneyim olduğunu vurguladı. Koleksiyonunu, Dubai işçilerinin üniformalarından ilham alarak işçilere saygı olarak yarattı.

BAE’nin tomurcuklanan tasarımcılarında bulunan yaratıcılığı gerçekten yakalayan pek çok olağanüstü koleksiyon var. Koleksiyonların her birinde farklı ve zengin bir deneyim yaratan benzersiz bir mesaj bulunuyor. Kendiniz için tasarımları deneyimlemezseniz, bir kültür ve yaratıcılığın kutlamalarını kaçırmış olursunuz, bu yüzden City Walk’ın ekim sergisini ziyaret etmeyi unutmayın.

Solda: Karishma Metha defilesi ‘Newtopia’, Orta ve Sağda: Cécile Biscaglia defilesi ‘Azur’

Grazia Middle East