Kylie Jenner, Orta Doğu’ya açılmayı planlıyor

Amerikalı girişimci ve realite yıldızı Kylie Jenner, kısa bir zaman içinde kozmetik imparatorluğunu Orta Doğu’da genişletmeyi planlıyor.

Güzel milyarder Kylie Jenner, Harper’s Bazaar Arabia’a verdiği röportajında planları hakkında açıklamalarda bulundu.

MARKASINI ORTA DOĞU’DA BÜYÜTMEK İSTİYOR

Kylie Jenner’in annesi ve yöneticisi Kris Jenner, Orta Doğu’daki Kylie Cosmetics’in genişleme planları sorulduğunda “Konuştuğumuz gibi büyüme ve genişleme üzerinde çalışıyoruz. Markayı Orta doğu’ya er ya da geç getirmek istiyoruz ”ifadelerini kullandı.

Instagram’da 139 milyon takipçisi olan Kylie, “Harika olacak!” sözleri ile yeni planları hakkında yorumda bulundu.

DÜNYANIN EN GENÇ MİLYARDERİ

Kylie Cosmetics, dört yıl önce Kylie daha sadece 17 yaşındayken piyasaya çıktı. Geçtiğimiz yıl, şirket 360 milyon dolarlık satış rakamı yakaladı ve Forbes dergisi, onu dünyanın en genç milyarder olarak belirledi.

Kris, Harper’s Bazaar Arabia’ya “Orta Doğu’da bize yazan ve showumuzun hayranı olan pek çok kadın var. Her zaman söyleyecek harika şeyleri olduğunu düşünüyorum. Bu kadınların güzelliğe son derece ilgi duydukları çok açık. Bu benim için gerçekten heyecan verici” şeklinde konuştu.

Kylie, “Sadece yeteneklerimin farkındaydım ve makyaj, dudaklar ve rujlar konusunda tutkuluydum. Hatırladığım kadarıyla gerçek tek aşkımdı. Tutkumu gerçekten bir işe çevirebileceğimi bile bilmiyordum. Sadece kalbimi takip ettim ve hissettiklerimle devam ettim” ifadelerini kullandı.

Kylie, “Anneme Kylie Cosmetics’in şimdi olduğu yerde olduğu için çok teşekkür ederim” sözleri ile röportajı sonlandırdı.

Arabian Business