Dünyaca ünlü 2 DJ Suudi Arabistan’ı sarstı

Cidde Festivali kapsamında konser veren dünyanın en ünlü 2 DJ’yi R3hab ve Afrojack, performanslarıyla Suudi hayranlarını şaşırttı.

Müzisyen Hatoon Idrees, etkinlik başlamadan önce bir Ud çalarak coşkulu kalabalığı ısıttı.

ARAP KÖKENLİ DJ R3HAB, HAYRANLARINI COŞTURDU

Büyük bir alkış ile sahneye çıkan R3hab hayranlarını “Selamun Aleyküm” diyerek karşıladı.

Gerçek adı Fadil El-Ghoul olan 33 yaşındaki müzik yapımcısı ve remixer takipçilerine, “Ben de Arap kökenliyim, Faslıyım ve biraz Arapça konuşabiliyorum” dedi. Ünlü yıldız performansı boyunca sık sık “Cidde, gerçekten harikasın” cümlesini kurdu.

Şarkı listesinde, sadece Cidde dinleyicileri için üretilen “Sir Al-Haya” (hayatın sırrı) ve “Sadmat Omar” (hayatın şoku) dahil olmak üzere Arapça şarkıların remixleri yer aldı. Ayrıca J. Balvin ve Willy Williams’ın “Mi Gente” ve Calvin Harris ve Disciples’ın “How Deep Is Your Love” gibi şarkıları da vardı.

DJ AFROJACK BÜYÜK ALKIŞ ALDI

İki saatlik bir performanstan sonra gerçek adı Nick van de Wall olan Dj Afrojack, sahneyi devraldı. 31 yaşındaki Afrojack sahneye çıkıp “Bu Cidde’deki ilk ziyaretim ve burayı kesinlikle çok seviyorum” dedi.

Ayağa kalkan kalabalık Chainsmokers Ft. Daya’nın “Don’t Let Me Down” ve “10 Feet Tall” gibi şarkılara eşlik etti.

Konserden sonra 18 yaşındaki izleyici Ahmad Shokry, “Bir rüyadaymış gibi hissettim. Şu anda çok enerjiğim ve bugün uyuyamayacakmışım gibi hissediyorum. Bunun için Cidde Festivali’ne teşekkürler” şeklinde konuştu.

28 yaşındaki başka bir müziksever Nagham Muhammed, “Böyle bir etkinlikten bu kadar zevk alabileceğimi hiç düşünmemiştim. İzleyiciler bunu daha da güzel bir hale getirdi” ifadelerini kullandı.

Arab News