Birleşik Arap Emirlikleri’nde denenmesi gereken 7 vegan restoran

Birleşik Arap Emirlikleri’nde (BAE) gittikçe daha fazla bitki ve sebze odaklı restoran açıldığından, mutlaka ziyaret edilmesi gereken sağlık bilincine sahip restoranların bir listesini hazırladık.

Life’n One

Dubai’deki bu sağlıklı yaşam merkezi, vegan kafeterya ve konsept mağazası sağlıklı beslenmek isteyenler için en iyi restoranlardan biri. Bahçesi de olan restoran tam bir Bali hissi veriyor. Menüde her türlü süt, kimyasal, glüten, katkı maddesi bulunmayan yemekler, taze meyve suları bulunuyor.

 

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Have you tried our delicious arepas? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ If not, this weekend is your last chance! 😁⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Our talented chief Kiki ( @kikialvarezm ) is sharing her authentic tastes of where she comes from, Venezuela. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ And yes, it’s completely gluten free.🌱⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #lifenone #dubai #cafe #healthcafe #natural #plant #plantbased #food #foodie #rawvegan #vegan #glutenfree #sugarfree #healthy #healthyfood #healthyeating #healthyplant #goodvibes #positivevibes #love #yoga #yogaeveryday #yogalife #dubaiyoga #wellness #dbx #mydubai #dubailife #yogagirl #yogaeverywhere

Life’n One WellBeing Center (@lifenone)’in paylaştığı bir gönderi ()

http://www.lifenone.com/

Little Erth by Nabz & G

Jumeirah Lakes Towers’ın J sitesindeki Little Erth by Nabz & G küçük, şirin bir restoran. Sertifikalı şef Nabih ve Ghalia tarafından işletilen kafe, çok lezzetli, sağlıklı bir menüye sahip. Yemeklerin çoğu glutensiz ve menü ağırlıklı olarak vegan yemeklerden oluşuyor. Garip bir şekilde, restoranda birkaç balık yemeği var.

 

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Life is a combination of magic and pasta ~ Federico Fellini 🍝 ✨ . . Our ‘Spaghetti Marinara with Vegan Meatballs’ is made of whole-wheat spaghetti and homemade tomato sauce topped with homemade vegan Parmesan and parsley, served with vegan meatballs #yum. You can replace whole-wheat spaghetti with zucchini noodles or Gluten-free spaghetti as well . . Order through our website or social media (Instagram and Facebook) and grab 20% off your first order and get loyalty rewards on future orders 💚. You can also call us directly on 04-2767287 . #ourlittleerth #vegan #plantbased #veganfood #healthyfood #fitness #crueltyfree #vegansofig #foodporn #foodie #health #govegan #veganlife #healthylifestyle #veganism #whatveganseat #veganfoodshare #instafood #vegansofdubai #pastalife #spaghetti

Little Erth by Nabz&G (@nabzandg)’in paylaştığı bir gönderi ()

Home Intro

Simple Cafe

Abu Dabi’nin glüten, süt içermeyen ve tamamen vegan restoranı, Zayed Spor Şehrindeki tenis kompleksinin mutfağında hizmet veriyor. En iyi yemekleri arasında karnabahar pilavlı tofu tikka masala ve Tayland usulü bir pilav sayılabilir. Ayrıca atıştırmalık, smoothie, enerji yiyecekleri ve kahvaltı ürünleri de bulunuyor.

 

http://simplecafe.ae/

Super Natural Kitchen

Dubai’nin sadece yüzde 100 bitki bazlı, glüten ve şekersiz restoranı, Dubai Mall’daki Galeries Lafayette’de bulabilirsiniz.

 

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Yup. Get in my tummy!

Hangry For Plants (@hangryforplants)’in paylaştığı bir gönderi ()

http://www.snkitchen.com/

The Raw Place

Hem Dubai hem de Abu Dabi, The Raw Place’in çeşitli şubelerine ev sahipliği yapıyor. Meyve suları, ceviz sütleri, tatlılar bulabileceğiniz bu restorandan evinize de yemek götürebilirsiniz.

 

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

25% all detox programs for a limited time only! Order now at therawplace.com. Enter discount code DETOX25 at checkout to save!

The Raw Place ® (@therawplace)’in paylaştığı bir gönderi ()

http://therawplace.com/

Wild & The Moon

Paris’in kalbinden gelen bu restoranın Dubai’de iki şubesi bulunuyor. Soğuk sıkım meyve suları ve smoothieleriyle tanınıyor ancak menüde de harika yemekler var. Sıcak vegan yahnisi, kahvaltı tabakları ve çikolatalı puding sadece birkaç örnek.

 

Bloom Vegan Kitchen

Bu listemizdeki en yeni açılan restoran ancak fiziksel olarak ziyaret edebileceğiniz bir yer değil. Bloom Vegan Kitchen, kısa bir süre önce Emirates genelinde Shakespeare & Co kafelerinde sadece teslimat yeri olarak açıldı. Bu, Abu Dabi, Acman, Dubai ve Şarka’daki insanların harika ızgara peynirli sandviçlerden veya karnabahar tacosların tadını çıkarabileceği anlamına geliyor.

 

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Drooling yet?! 🤤🌱 100% Vegan GRILLED CHEESE SANDWICH, 100 % Tasty! . Available for delivery from 8AM to 12AM @talabatuae @ubereats_uae @careemnowuae

BLOOM (@bloom.vegankitchen)’in paylaştığı bir gönderi ()

http://www.bloomvegankitchen.com/

The National