Red Hot Peppers grubu Abu Dabi’de sahne alacak

Birleşik Arap Emirlikleri’nde (BAE) 7 Eylül’de düzenlenecek olan UFC 242 Yarışmaları’nda  Red Hot Chili Peppers grubu da sahne alacak.

California grubu, Abu Dabi’nin Yas Adası’nda yapılan yeni bir kapalı mekân olan The Arena’da sahne alacak. Red Hot Chili Peppers, yarışma haftasında yapılması planlanan iki büyük gösteriden biri. Diğer gösterinin 5 Eylülde duyurulması bekleniyor.

ŞEHİR GENELİNDE EĞLENCELER YAPILACAK

Abu Dabi Showdown Haftası, 1-7 Eylül tarihleri arasında yapılacak. Havuz ve plaj partileri, plaj kulüpleri, gece kulüpleri, otel ve alışveriş merkezlerinde etkinlikler ve aktivitelerle katılımcılarını eğlendirecek.

DCT Abu Dabi’de Turizm ve Pazarlama Genel Müdür Vekili Ali Hassan Al Shaiba, “Red Hot Chili Peppers konseri, Abu Dabi Showdown Haftası’nın heyecanını inanılmaz derecede arttırdı ve hafta boyunca sürecek olan programımızın mümkün olduğunca fazla kişiye hitap etmesini sağlıyor” ifadelerini kullandı.

Al Shaiba, “Abu Dabi Showdown Haftası’nın düzenlenmesi Abu Dabi’nin geniş kapsamlı eğlence etkinlikleri portföyünün stratejik bir genişlemesini temsil ediyor. Etkinlik, Abu Dabi’yi ziyaret eden herkes için birinci sınıf deneyimler sunmayı amaçlıyor. Yerel, bölgesel ve uluslararası ziyaretçileri, geniş kapsamlı etkinlikler programına dâhil etmeyi planlıyor” diye sözlerine devam etti.

Red Hot Chili Peppers performans, bu yıl en çok beklenen UFC dövüşlerinden önceki günlerde yapılacak. UFC hafif sıklet şampiyonu Khabib Nurmagomedov, 7 Eylül Cumartesi günü, Dustin Poirier’e karşı unvanını korumak için karşılaşacak.

Esquire Middle East