Dubaili dalgıç, sualtında 200 kişiye evlenme teklif etti

Dubai’nin en büyük akvaryumunda çalışan Abdulla Yarulin, son iki yıldır sevgililerine evlenme teklifi etmek isteyen adaylarla birlikte dalış yapıyor.

28 yaşındaki Yarulin, Atlantis The Palm’daki Ambassador Lagoon’da her yıl yüzlerce kadına teklifte bulunan 16 kişilik dalgıç ekibinin bir üyesi.

EVLENME TEKLİFİ EDEN ADAYLARI EĞİTİYOR

Hemen hemen her gün, Dubai’nin en romantik restoranlarından biri olan deniz ürünleri yapan Ossiano’da umutlu talipler, dalış ekibinden biraz yardım alarak evlenme teklifi yapıyor. Yarulin ve ekip arkadaşları, sualtındaki alanlarından birine gidip ellerinde en endişeli sorunun pankartını taşıyorlar: Benimle evlenir misin?

Yüzlerce kişiyi bir araya getiren Yarulin kendi mutlu sonunu buldu. Birkaç hafta önce, üç yıllık sevgilisi Marina Mukaeva’ya, “dalış dersi” için indikleri akvaryumda evlenme teklifi etti.

3 YILLIK SEVGİLİSİNE EVLENME TEKLİFİ ETTİ

The National’a konuşan Yarulin, “Evlenme teklifi konusunda oldukça deneyimlerim bulunuyor. Aslında dürüst olmak gerekirse, neredeyse diğerleri ile aynıydı” dedi.

Her zaman yapılan teklifler hakkında da konuşan Yarulin, “Aşağı iniyorsunuz ve teklifi edecek olan kişi ve siz ne olacağını biliyorsunuz bu nedenle de çok ama çok endişeli hissediyorsunuz. İşler ters giderse ne olur? Sadece iki kişinin bildiği ama hiç kimsenin bilmediği bir sır gibi ve siz, teklifi edecek kişi için endişeleniyorsunuz. Duygusal bir durum” şeklinde konuştu.

Yarulin, teklifi yapacağını Atlantis, The Palm’da gelir analisti olarak çalışan Mukaeva’dan sır gibi sakladı. Ona ikinci dalış dersleri için dalacaklarını söyledi. Teklifin yazılı olduğu afişi, dünyanın en büyük akvaryumlarından birinin zemine yerleştirdi ve yüzüğünü kıyafetinin içine koydu.

200 EVLENME TEKLİFİNDE RED CEVABI ALINMADI

Yarulin, “Yüzüğü aldım ve akvaryumun içine daldım. Marina, ilk derslerinden biri olduğu için endişeliydi ve hiçbir şey bilmiyordu. Sadece müdürümün haberi vardı bundan çünkü Marina’nın iznini almak zorundaydım” ifadelerini kullandı.

Yarulin için her şey yolunda gitti, Marina teklifi kabul etti ve çift önümüzdeki birkaç hafta içinde evlenecekler.

Yarulin, iki yıl içinde yaptığı yaklaşık 200 evlenme teklifinde hiç ret ve hata olmadığı ama endişenin hiçbir zaman da kaybolmadığını söylüyor.

The National