Dünyanın en yüksek binasında kadınlar gecesi var

Dünyanın en uzun binası olan Burç Halife’de kadınlar için benzeri görülmemiş bir eğlence gecesi düzenleniyor. Partiye kadınların yanı sıra erkeklerde katılım sağlayabilirler.

Burç Halife’nin 122. katında yer alan At.mosphere Lounge, Secret Parties ile işbirliği yaparak 20 Ağustos’ta yepyeni bir bayanlar gecesi başlatıyor.

Mekan, 200 dirheme (54 dolar) üç saat boyunca sınırsız şarap ve atıştırmalık sunarken, 300 dirheme (82 dolar) aynı menüye artı olarak bespoke kokteylleri sunuyor. Eğer yemek için geldiyseniz üç öğün menü sadece 650 dirhem (177 dolar).

PARTİYE ERKEKLERDE KATILABİLİR

Erkekler de kadınların beraberinde gelebilir ve 500 dirhem (136 dolar) karşılığında birkaç saat boyunca karışık içkilerden faydalanabilir.  Üç öğün yemek fırsatı için ise, 850 dirhem (231 dolar) ödemesi gerekiyor.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

At.mosphere Burj Khalifa Dubai (@atmospheredubai)’in paylaştığı bir gönderi ()

Paketlerin yanı sıra dansa layık melodiler ve bir saksofoncu tarafından canlı bir performansla eğlenin ve muazzam manzaranın tadını çıkarın.

Parti saat 21:00’da başlıyor ve gece yarısına kadar devam ediyor. Partiye katılanlar daha sonrasında devam etmek isterlerse, saat 4’e kadar Arman/Prive’daki eğlenceye katılım sağlayabilirler.

Ahlan Live