En modern minimal gelinlikler BAE’de tasarlanır

En önemli gününüz olan düğününüz için hayallerinizdeki elbiseyi bulmak, kaygılı ve sinir bozucu bir deneyim olabilir. Bu sebeple modern ve şık tasarımlarıyla ünlü Birleşik Arap Emirlikleri’ni (BAE) tercih edebilirsiniz. 

Çok sayıda seçeneğin olmasından dolayı dünyadaki birçok gelin bu endişe verici durumu yaşıyor. Aynı sıkıntıların yaşandığı BAE’de masal kreasyonları arayanlar, kristal süslemeli, tül etekli tasarımlarla dolup taşan sayısız butik tarafından iyi bir şekilde karşılanıyorlar. Gelinlerin bir gün için bir prenses olma hayallerini kolayca gerçekleştirebilmeleri için BAE harika bir seçenek.

Gelinler daha önce fiyat ve hayallerindeki gelinlik arasında bir seçim yapmak zorunda kalıyorlardı.

Dress Come True internet sayfası 100’den fazla elbise bulunduruyor ve günlük olarak potansiyel satıcılardan gelen soruları yanıtlıyor.

Gelinlik İçin Alışveriş Yapabileceğiniz En Az Altı Yer:

HOUSE OF MOIRAI: Bu Jebel Ali merkezli atölye, kalbinizin istediği her şeyi yaratabilse de, hazır giyim serisinde de oldukça iddialı.

GINGER + POPPY GELİNLİK BUTİĞİ: Klasik ve romantik bir şey arayanlar için Alexandra Grecco, Dubai’nin Umm al Sheif’teki bu butikte öne çıkacak bir koleksiyon.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Ginger+Poppy (@gingerandpoppybridal)’in paylaştığı bir gönderi ()

DRESS COME TRUE: Online mağazada, işlemeli balerin tarzı kreasyonlardan zarif bir şekilde süslenmiş veya karıştırılmış tül numaralarına kadar, sevilen elbiseleri arasında etkileyici bir dizi seçenek var.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Dress Come True (@mydresscometrue)’in paylaştığı bir gönderi ()

NET-A-PORTER: Lüks e-ticaret sitesi Stella McCartney, Galvan, Gabriela Hearst ve Les Heroines gibi markaların yer aldığı özel bir gelin bölümü de var.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Stella McCartney (@stellamccartney)’in paylaştığı bir gönderi ()

REFORMATION: BAE’de bulunan bu sürdürülebilir ABD markası, hafif balık kuyruğu etekleri veya kimono tarzı şal elbiseler ile omuz önlük elbiseler gibi uygun fiyatlı gelinlik seçeneklerine sahip.

BHLDN: bu mağazada birbirinden farklı, zarif çok sayıda seçeneği bulabilirsiniz.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

BHLDN Weddings (@bhldn)’in paylaştığı bir gönderi ()

The National