Aromaterapiyi bir de Suudi Arabistan’da deneyin

Güzellik, kozmetik ve kişisel bakım girişimi Mrs. Aromatherapy, Cidde’den Suudi Arabistan geneline sipariş edilebilecek doğal ürünlerden yapılmış sabun, yağ ve mumlar sunuyor.

Doğal ürünler kullanarak sağlıklı olmak isteyen kişiler için Aromaterapi, sağlığı ve refahı arttırmak için doğal bitki özleri kullanan bütünsel bir tedavi yöntemidir.

Bazen “esansiyel terapi” olarak da adlandırılıyor çünkü tıbbi olarak sağlığa iyi gelen aromatik esans yağlarını kullanıyor.

“SAĞLIK SORUNLARIMIN ÜSTESİNDEN GELDİM”

Mrs. Aromatherapy’in kurucusu Nada Adnan Jamjoom. İşe başlama sürecini anlatan Jamjoom, “Birkaç yıl önce, acımı hafifletecek ilaçları bulmaya çalıştım. Uzun bir araştırmanın ardından esansiyel yağlar ile karşılaştım. Ne kadar etkili olduklarını gördükçe şaşırdım ve araştırmamı esansiyel yağlar ve doğal ilaçlar üzerine yoğunlaştırdım. İlk adımı attım, aromaterapinin yararları ve kullanımları hakkında online bir sertifika kazandım” şeklinde konuştu.

Nada Adnan Jamjoom sözlerine şöyle devam etti: “Her şeyin ne kadar karmaşık olduğunu ve temel yağların günlük yaşamımızda, losyonlar, sabunlar, parfümler ve daha birçok şeyle kullanılabileceğini anlamaya başladım. Aromaterapi karşılaştığım sağlık sorunlarının çoğunun üstesinden gelmeme yardımcı oldu ve şimdi doğal olarak sorunlarımın çoğuyla ilgileniyorum.

Aromaterapi hakkında her gün yeni şeyler öğreniyorum. Bu, doğaya geri dönmenin ve zararlı kimyasallardan uzaklaşmanın bir yolu”

Daha fazla bilgi, ürün ve sipariş vermek için Mrs. Aromatherapy’in Instagram hesabını takip edebilirsiniz: @Mrs. Aromatherapy.

Arab News