Taylor Swift, ‘Lover’ klibinde BAE mücevher markasının küpesini taktı

ABD’li popstar Taylor Swift, yeni albümü “Lover”ı piyasaya sürdü ve internet ortamında çok renkli bir müzik videosu da paylaştı. Müzik videosunda Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) mücevher markası Ruwaya tasarımı değerli taşlarla yer aldı.

Emirates Woman’a göre, videonun bir sahnesinde, Gucci ayakkabılar, Misahara Jewerly markasının altın halhal, Anabela Chan tasarımlı yüzük Ruwaya tasarımlı bir çift ışıltılı pembe küpelerle kombinlediği Fleur de Mal markasının kelebek desenli pembe pijama ile görünüyor.

2015 yılında BAE’li tasarımcı Fatima el Dhaheri tarafından kurulan marka, tasarımcıların Gemological Institute of America’daki  (Amerika Gemoloji Enstitüsü) sanat çalışmalarına dair kapsamlı bir çalışmasına dayanıyor ve çeşitli renklerde Arap esintileri taşıyan zarif parçalara sahip.

Rihanna, Nisan ayındaki SavagxFenty bahar kampanyasında markanın yılan şeklinde tasarlanan bilekliğiyle görüntülendi. Tiffany Haddish, Jenna Dewanand ve Ariana Grande de markanın mücevherleriyle görüntülenen ünlülerden bazıları.

Arab News