Aşk Adası oyuncuları ile adada partiye katılma şansı

Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) başkenti Abu Dabi’de bir adada düzenlenecek olan partiye Love Island (Aşk Adası), oyuncuları da katılacak.

Abu Dabi’de yeni bir brunch partisinde Realite şovu yıldızlarıyla aynı havayı solumak için hazırlanın.

Katılacaklar arasında Olivia ve Alex Bowen (televizyon yarışmasını kazanarak evlenen ilk çift), Danny ve Jourdan, Geordie Shore eski yıldızı Vicky Pattison bulunuyor.

RENKLİ İSİMLER KATILACAK

Bu yıl ki brunch, dünyanın en inanılmaz adalarından biri olan Abu Dabi’deki Zaya Nurai Adasında 4 Ekim Cuma günü düzenlenecek.

Göz alıcı etkinlik, öğle saatlerinde başlayacak ve 16.00’a kadar devam edecek. Tekneler, saat 16.00’dan sonra saat başı adadan dönecek.

 

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

I gotssss da holiday blues. ☀️

Mrs Olivia Bowen Buckland (@oliviadbuck)’in paylaştığı bir gönderi ()

Eğer Aşk Adası oyuncuları sizleri bruncha katılamaya ikna etmediyse, eğlence seçeneklerinin sizleri ikna edeceğine emin olabilirsiniz. Canlı müzik, ateş dansı, DJ performansı, su sporları gibi etkinlikler de partide sizleri bekliyor. Biletlerinizi şimdiden alarak, erkenci kuş indiriminden faydalanabilirsiniz.

Erkenci Kuş biletleri bin 100 dirhem (300 dolar), ikinci defa satışa sunulacak biletler bin 200 dirhem (326 dolar) ve en son aşamada satışa sunulacak biletler ise bin 400 dirhem (381 dolar).

4 Ekim, Zaya Nurai Adası, Abu Dabi

Cosmopolitan Middle East