Neymar, La Casa de Papel’de rol aldı

İspanya spor gazetesi Diario AS’ın haberine göre Paris Saint-Germain takımının yıldızı futbolcusu Neymar, Brezilyalı bir rahip João karakteri ile dünyaca ünlü İspanyol suç dizisi La Casa de Papel’de rol aldı.

Dünyanın en değerli futbolcusu olan Neymar, 35 milyon izleyicisiyle dünya çapında izlenme rekorları kıran dizinin en yeni oyuncusu olarak, dizinin profesörü Álvaro Morte ve Berlin karakteri Pedro Alonso ile birlikte üçüncü sezonda yer aldı.

TECAVÜZ SUÇLAMASINDAN AKLANINCA YAYINLANDI

Neymar’ın bulunduğu sahnelerin bu yılın başında çekilmiş olmasına rağmen dizinin prodüksiyon şirketi Netflix, 3. sezonun üçüncü bölümü yayınlandığı sırada, Brezilyalı manken Najila Trindade’yi tecavüz etmekle suçlanan Neymar’ın bölümlerini yayınlamama kararı almıştı. Fakat suçsuzluğunun ispatlanmasının ardından dün, 3.sezonun 6 ve 8.bölümlerini Neymar’ın dahil olduğu sahneler ile birlikte yeniden yayınlama kararı aldı.

Dizinin dördüncü sezon hazırlıkları sırasında Neymar, Twitter hesabından paylaştığı mesajda, oynadığı rolün görüntüsünü de ekleyerek, şu ifadeleri kullandı;

“En sevdiğim dizinin bir parçası olmak en büyük hayallerimden biriydi ve bunu gerçekleştirdim. Şimdi size rahip João’yu sunabilirim.”

Eu pude realizar meu sonho e fazer parte da minha série favorita. E agora eu posso compartilhar o João com todos vocês !

 

Dizi, şimdiye kadarki en büyük soygunu yapmaya hazırlanan ‘Profesör’ adında esrarengiz bir adamın etrafında dönüyor.

Dizinin ilk iki sezonunda soyguncular darphaneyi basıp esir aldıkları 67 rehine ve İspanya polisiyle işbirliği yaparak, burada kaldıkları 11 gün içinde 2,4 milyar avro basmışlardı.

Öte yandan Neymar, şu an bulunduğu takım olan Paris Saint-Germain’de kalmak ile eski takımı FC Barcelona’ya dönmek arasında hala kararsız.

Şarkul Avsat