BAE’nin en fotojenik havuzları

Sosyal medya hesaplarınızda paylaşabileceğiniz güzel manzaralı Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) havuzları.

1.Four Season Dubai DIFC

Cam kaplı bu havuz fotoğraflarınızı daha artistik çekilmesine neden olur. Havuza bitişik bir kadın ve jakuzide bulunuyor.

2.The Penthouse at Five

Cam kenarındaki çatı havuzunun inanılmaz derece güzel Palm ve marina gökyüzü manzarasına sahip. Buna ek olarak havuz, şık bir salonla çevrili.

3.Westin Dubai Mina Seyahi

Pastel renkler, hamaklar, salıncaklar ve beyaz koltuklar, beş havuza bohem bir hava katıyor. JBR manzaralı fotoğraflar için otelin havuzuna dalın.

4.Waldorf Astoria, Palm Jumeirah

Sadece yetişkinlere özel olan bu havuzda kaçırmamanız gereken doğal bir manzara ortamını sizlere sunuyor. Privilee’den rezervasyon yaptırabilirsiniz.

5.W Dubai, Palm Jumeirah

Kabinler ve kayan yataklara sahip bu şık otelden Dubai gökyüzünün tadını çıkarabilirsiniz.

6.Palazzao Versace

Üç havuzu ile sizlere çeşitli seçenekler sunan bu otelde bizim favorimiz kayan yatakları ve mozaik tarzdaki yer kaplaması. Privilee’den rezervasyon yaptırabilirsiniz.

7.Mandarin Oriental Jumeirah

Çevresi Palmiye ağaçlarıyla kaplı bu simetrik havuzun çok güzel bir gün batımı manzarasına sahip. Havuzda bulunan görevliler güneş gözlüklerini temizlemek ve avokadolu dondurma servisi yapmaya hazır bir şekilde bekliyor.

8.Bulgari Yacht Club

Bu lüks havuz, 46 botluk bir liman ve hemen arkasında şık bir yat kulübü bulunan deniz manzarasına sahip. Aynı zamanda inanılmaz bir gün batımı için de gitmenizi tavsiye ederiz.

9.The Terrace, Burj Al Arab

İki devasa havuz, ikonik Dubai konumunda bulunuyor. Bu havuzlardan biri ortada bir havuz barı sahipken, tuzlu su sonsuzluk havuzu okyanus-gökyüzü çizgisi manzarası için ideal bir konum.

Harpers Bazaar Arabia