BAE Havayolları en konforlu havayolu ödülünü ve beş yıldızlı küresel havayolu ödülünü kazandı

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Hava yolları, yakın zamanda Los Angeles’ta APEX EXPO tarafından düzenlenen ödül töreninde üst üste üçüncü kez “En Konforlu Hava Yolu” ödülünü kazandı.

Ayrıca, yalnızca yolcuların geri bildirimlerine dayanan Resmi Hava Yolları Değerlendirmesi’ nde beş yıldızlı bir derece aldı.

Emirates, havacılık alanındaki yeniliklerde öncü olmaya devam ederek sektördeki müşteri deneyimini artırdı. 1992’de uçağındaki tüm koltuklara kişisel video ekranları yerleştiren ilk hava yolu şirketi oldu ve bugün seyahat etmeden önce yolcuların akıllı cihazlarında en sevdikleri programlar için oynatma listeleri oluşturmalarına izin veren ilk hava yolu oldu.

BAE hava yollarının bilgi, iletişim ve uçak içi eğlence sistemi “ice” dünyanın dört bir yanından binden fazla filmde dahil olmak üzere modern ve klasik film ve diziler ve albümler içeren 4 bin 500’den fazla kanal sunuyor. Ekranlar, First Class kabinde 32 inç, Business Class kabinde 23 inç ve Economy Class kabinde 13.3 inç boyutlarına sahip.

Rakipsiz içerik çeşitliliğine ek olarak, Emirati Hava yolları daha fazla bağlantı özelliği sunmaya ve daha fazla sayıda uçakta canlı TV yayınları almak için yatırım yapmaya devam ediyor.

Canlı TV yayınları, spor severlerin turnuvaları ve maçları izlemelerine imkan sağlıyor. Yolcular ayrıca CNN, BBC World News, Sky News ve Euro News gibi birçok uluslararası haber kanalını izleyebilir.

Uçaklardaki Wi-fi hizmeti ile yolculara ilk etapta aileleri, arkadaşları ve meslektaşları ile iletişim kurmasını sağlayan iki saatlik mesajlaşma imkanı sunan 20 MB veri ücretsiz veriliyor.

APEX tarafından başlatılan yolcuların ödülleri belirlediği program, dünyanın dört bir yanından gelen yolcuları, beş kategoride beş yıldızlı bir standart kullanarak seyahat deneyimlerini değerlendirmeye davet ediyor.

1 Temmuz 2018 ve 30 Haziran 2019 tarihleri ​​arasında yolcular tarafından 1 milyondan fazla uçuş değerlendirildi.

WAM