Dubai’de 10 doların altında kahvaltı yapabileceğiniz 7 mekan

Görünüşe göre, kahvaltı günün en önemli öğünüdür. Ancak, bütçeniz harika görünmüyorsa, temel kahvaltınız büyük olasılıkla sadece düz, sade bir mısır gevreğidir. Ve yapmak istediğin son şey, yemek için çok fazla para harcamak.

Ama endişelenmeyin çünkü biz arkanızdayız. İşte 10 dolardan daha düşük bir fiyata iyi ve doyurucu bir kahvaltı yapabileceğiniz 7 yerin listesi!

1.IKEA RESTORANI

IKEA’nın mobilyaları halk arasında iyi biliniyor, ancak insanlar besinleri hakkında yeterince konuşmuyorlar. IKEA’nın restoranı, gerçekten iyi yemek yiyebileceğiniz inanılmaz bir self-servis alandır. Saat 11:30’a kadar sunulan kahvaltısı gerçekten lezzetlidir. Sadece 5 dolar için yumurta, sosis, kuru fasulye, domates, mücver ve kızarmış ekmek!

2.MCDONALD’S

McDonald’s kahvaltısı 05:00-11:00 saatleri arasında servis ediliyor. Menüde pancakelerden alıp mücver, kahvaltı öğelerinin etrafında temalı dürüm ve burgerlere kadar her şey yer alıyor. Tüm öğünlerde çeşitli kahve seçenekleri de yer alıyor. Ayrıca bu öğünlerin en pahalısı sadece 5 dolar.

3.PAPPA ROTİ

Kahvaltıda canın çörek mı yemek istiyor? Pappa Roti’de farklı süslemeler ile geniş bir çörek çeşidi var. 8 dolardan düşük fiyata kahve ile bir çörek alın. Çoğu Papa Roti satış noktaları sabah 9’da açılıyor.

4.BELGİUM WAFFLES

Kahvaltıda pancake ve waffledan daha iyisi olamaz. Belgium Waffles Al Seef ve City Walk’ta yer alıyor ve sabah 10’da açılıyor. Waffle üzerine dökebileceğiniz sınırsız çeşitlilikte çeşitli süslemeler var. Waffle ve pancake porsiyonların çoğu 10 dolar civarında.

5.PARATHA KING

Biri Hint kahvaltısını mı dedi? Paratha King, köri, yoğurt ve turşu ile servis edilen, inanılmaz çeşitli parathalara sahip. İşin en iyi kısmı hepsi taze ve hiç yağlı değiller. İki veya üç kişinin doyurabildiği paratha sepetlerini sadece 9 dolar.

6.MALANG LOUNGE

Malang Lounge Business Bay’da yeni açılan ve 24 saat açık olan bir Hint restoranıdır. Artı puanı nedir? Onların kahvaltı büfesi, tabak başına sadece 6 dolar!

7.MAMA’ESH

Canınız bir Arap kahvaltısı çekiyorsa, Mama’esh de Business Bay’de yer alıyor. Sabah 7’de açılıyor ve kahvaltı tabağı sadece 9 dolar.

Ahlan Live