Bu hafta sonu Bahreyn’de yapılacak 5 şey

Önümüzdeki birkaç gün içinde bakmanız gereken beş şey burada.

AİLE BRUNCH

Cuma günleri fantastik brunch kampanyalar sayesinde Wyndham Grand Hotel aile yemekleri için mükemmel bir yer. Manama silueti manzarasının tadını çıkarırken Asya, Hint, Arap ve dünya yemeklerinden oluşan bir büfede akşam yemeğinin tadını çıkarın. Küçüklerin eğlenmeleri için onlara adanmış oyun bölgesine gönderebilirsiniz.

4+ dolar(alkolsüz içecekler), her cuma, 12:30-16:00. Atmosphere Restaurant, Wyndham Grand Hotel, Bahrain Bay (1711 6116).

ERKEKLER GECESİ

Bayanların ücretsiz içecek bulmaları kolay, ancak erkeklerin ilgisini çekmek isteyen çok sayıda bar ve restoran bulmanız zor. Neyse ki, Havana Club öne gelerek her cumartesi gecesi baylara ilk içeceklerini ücretsiz veriyor. Ayrıca bir Küba grubu konuklara bütün gece canlı müzik sunacak.

Her cumartesi 8: 00-gece yarısına kadar. Jumeirah Royal Saray Bahrain, King Mohammed VI Avenue (7770 7070).

GENÇ FIRINCILAR

Çocukları evin etrafında, özellikle yemek pişirme konusunda yardım etmeye teşvik etmek çoğu zaman zor olabilir. Fakat oğlunuzu veya kızınızı en iyi fırıncı olmaya teşvik etmek istiyorsanız, onları Cumartesi günü FURN Bistro & Bakery’ye gönderin. Çocuklar burada bir saat boyunca temel bilgileri öğrenirken veya birşeyler hazırlarken siz rahatça dinlenebilirsiniz.

3 ile 12 yaş arası çocuk başı 1.40 dolar, Her cumartesi 09:00-10:00 arası. The Westin Bahrain City Centre, Sheikh Khalifa Bin Salman Highway (1717 1441).

SALSA PARTİSİ

Eğer salsayı denemek istiyorsanız, bu Cuma InterContinental Regency’deki Elements Pool and Lounge’a gidin. İçinizdeki Latin Amerikalı dansçıyı, bu canlı ve arkadaşça atölyede dışarı çıkarın.

Her cuma 20:00-gece yarısına kadar. InterContinental Hotel, King Faisal Highway (1722 7777).

TAYLAND GECESİ

Eğer lüx yemekler yemek istiyorsanız ama fazla para da harcamak istemiyorsanız, bir açık büfe için Royal Thai Restaurant’a gidin. Mekanda Sataya ve papaya salatası da dahil olmak üzere klasik yemekler sunan canlı pişirme tezgahları bulunuyor. 4 dolar(iki seçili içki)

Her Cuma öğlen-16:00 arası. Gulf Hotel Bahrain, Road 3801 (1771 3000).

Time Out Bahrain