Dünyanın en yüksek salonunu gördünüz mü?

Dubai, etkileyici mimarisi ve çığır açan rekorları ile ünlü ve Burj Khalifa, “Dünyanın en yüksek binası” unvanıyla diğerlerinden üstün duruyor.

Şimdi ise The Lounge, Burj Khalifa, Guinness tarafından dünya genelinde ‘bir binadaki en yüksek salon’ olarak tanınması ile Burj Khalifa rekorlarına bir yenisini daha eklemiş oldu.

585.36 metre yükseklikte ve 152, 153 ve 154 katlarına yayılan The Lounge, başka hiçbir yerde bulamayacağınız şehir manzarasının yanı sıra zarif bir yemek deneyimi sunuyor. Burj Khalifa’yı Dubai’de ölmeden önce yapılacaklar listesinden çıkarmak ya da misafirlerinizi unutamayacakları bir deneyim sunmak için The lounge mükemmel bir seçenek.

BULUTLAR ARASINDA ÇAY KEYFİ

Mevcut paketler arasında, öğleden sonra saat 12:00 ile 16:00 arasında tea up in the clouds (bulutlar arası çay) (165 dolar) veya akşam saat 17.30 ile 19.00 arası bubbly sundowner (178 dolar)  bulunur.

Gece vakti şehir ışıklarını görmek istoyorsanız cocktails under the stars (163 dolar) paketi 19:00’dan gece yarısına kadar kanepeler, içecekler ve canlı müzik eşliğinde servis ediliyor.

Burj Khalifa’nin kazanmış olduğu diğer dünya rekorları arasında şunlar yer alıyor:

“Dünyanın en yüksek binası”, “Dünyanın en yüksek açık hava seyir terası”, “’Tek bir binada en büyük ışık ve ses gösterisi”, LED sistemleriyle aydınlatılan en büyük bina” ve “LED sistemleriyle aydınlatılan en yüksek bina”.

Eğer fazla pahalı olmayan bir Burj Khalifa ziyareti düşünüyorsanız Burj Khalifa, At The Top’dan gündoğumu seyir terasını saat 05.30 ile 20.00 arası geri açıyorlar. At The Top kahvaltı dahil 40 dolardan başlayan fiyatlar ile güneşin doğuşunu izleme fırsatını sunan yerlerden biri.

The Lounge, 122nd floor, Burj Khalifa, Downtown Dubai, Her gün sabah 07:00 ile gece 02:00 arası. Tel: (04) 888 3828. atmosphereburjkhalifa.com

What’son