Suudi Ulusal Günü’ne sanatçılar damga vurdu!

Suudi Arabistanlı birçok sanatçı, Suudi Arabistan Ulusal Günü kutlamaları kapsamında Arbab Al-Heraf etkinliklerinde Hilton Otel’de sahne aldı.

Veliaht Prens Muhammed bin Selman’ın önderliğindeki sosyal reformlar sayesinde her gün daha fazla sanatçı ortaya çıkıyor. Bu sanatçılar, kendilerini tam olarak ifade etme imkânı tanıdıkları için Kral Salman’a ve Veliaht prense büyük saygı gösterisinde bulunuyor.

KRALLIKTAKİ SANATÇILAR YETENEKLERİNİ GÖSTERDİ

Tüm alanlardaki sanatçılar için popüler bir platform olan Arbab Al-Heraf, Suudi Ulusal Günü etkinliğini Pazartesi günü Hilton Oteli’nde gerçeleştirdi.

Müzisyenler, şarkıcılar, ressamlar gibi birçok farklı sanatçı, Krallığın yetenek dolu olduğunu gösterdi.

Arbab Al-Heraf’ın kurucusu Abdullah Al-Hodaif, “Bu yılki ulusal bayram kutlamaları çok özel, Krallıkta meydana gelen değişiklikler, Arbab Al-Heraf’in sanat eserlerinin daha geniş bir alana ulaşmasına yardımcı oluyor” dedi.

Arbab El-Heraf’taki 19 yaşındaki Vakıf öğrencisi ve ressam Farah Al-Ghanmni, sanatın ulusal gururun samimi anlatımı olduğunu dile getirdi.

22 yaşındaki radyoloji öğrencisi ve şarkıcı Sara Al-Sibaee, “Konser performanslarının yetenek sahibi kimselere kendilerini ifade etmeye teşvik ediyor. Sanat, Suudi Ulusal Günü kutlamalarına büyük katkı sağladı” şeklinde konuştu.

Arab News