Bahreynli Nourah Sultan, Kadın Bowling Şampiyonası’nı kazandı

Bahreynli Nourah Sultan, cuma günü Alkhobar’da sekizinci Bayanlar Tekli Bowling Şampiyonası’nı kazanarak 1.066 dolar olan büyük ödülü kazandı.

Filipinler’den Jennis Ecalnir ikinci ve Suudi Arabistan’dan Amani Al-Ghamdi üçüncü oldu. Filipinlerden gelen üç diğer katılımcı Loretta Santos, Janett Castello ve Beth Dankanan dördüncü, beşinci ve altıncı sırada yer aldı. Ardından Suudi Arabistan’lı Meryem Al-Dosari ve Filipinli Mica Ecalnir yer aldı.

Suudi Bowling Federasyonu’nun yönetim kurulu üyesi olan Dr. Razan Baker, kadınların şampiyonluktaki önemli ilerlemesinden dolayı çok mutlu olduğunu ve gurur duyduğunu söyledi. “Takıma yakın zamanlarda katılmış olmasına rağmen, Amani üçüncü geldi. Onu tebrik eder, başarılarını dileriz”.

El-Ghamdi şöyle dedi: “Bu 18 aylık antremandan sonra benim ilk (podyum yerleştirme) oldu. Yarışma oldukça zordu ama elde ettiğim başarıdan çok mutlu ve gururluyum. Koçlarımın beklentilerini karşılayabildim ve Suudi bowlinge bir zafer ve aileme büyük bir mutluluk verdim.

Arab News