Suudi Arabistan’daki 4 havaalanı dünyanın dört bir yanından turist kabul ediyor

Suudi Arabistan Sivil Havacılık Genel Otoritesi, dünyanın dört bir yanından gelen turistleri karşılamak üzere 4 uluslararası havaalanının turist ağırlamaya devam ettiğini açıkladı.

Açıklamada, bu 4 havaalanının; Riyad’daki Kral Halid Uluslararası Havalimanı, Cidde’deki Kral Abdulaziz Uluslararası Havalimanı, Demmam’daki Kral Fahd Uluslararası Havalimanı ve Medine’deki Prens Muhammed bin Abdulaziz Uluslararası Havalimanı olduğu ifade edildi.

Suudi Arabistan Sivil Havacılık Genel Otoritesi, elektronik hizmetler, çok dilli tabelalar ve her türlü turizm türü için güzergah rehberleri de dahil olmak üzere gerekli altyapıya sahip bekleme salonları kurdu. Ayrıca Turizm ve Ulusal Miras Genel Kurumu, havalimanlarındaki turistlere destek ve rehberlik sağlamak için alan tahsis etti. Tüm havalimanlarındaki ziyaretçilerin deneyimlerini geliştirmek ve tesis hizmetlerini yükseltmek ve Suudi Arabistan’a gelen ziyaretçiler için prosedürleri kolaylaştırmak için varış salonlarında Internet hizmetleri sağlandı.

Şarkul Avsat