Muhammed bin Zayed, beş hükümet merkezini kabul etti

Birleşik Arap Emirlikleri’nde (BAE) Abu Dabi Veliaht Prensi Şeyh Muhammed bin Zayed Al Nehyan, 29 hükümet organına bağlı 600 merkezden seçilen ve devlet düzeyinde iyi hizmet veren beş hükümet merkezinin heyetlerini kabul etti.

Şeyh Muhammed, kazanan merkezleri tebrik etmek için gelen heyetleri Abu Dabi’deki Deniz Sarayı’nda ağırladı.

GÖSTERİLEN HİZMETE ÖVGÜDE BULUNDU

Verimlilik, kalite, etkinlik, mükemmellik ve başarı hızına dayanan BAE’deki hükümet çalışmalarının vizyonunu ortaya koymak için gösterdikleri hırs ve samimiyete övgüde bulundu. Kazananları, çalışmanın zorluklarına yenilikçi çözümler bulmak için sıkı çalışmaya, takım ruhuna ve inisiyatif almaya ve gelecekteki oturumlarda devletin vizyonunu destekleyecek ve geleceğe doğru ilerleyişini artıracak şekilde hizmet düzeyini iyileştirmeye çağırdı.

Ayrıca, görevlilerin çalışmadaki mükemmelliğinin ve en iyi hizmeti sağlamasının, ülkedeki devlet kurumlarının performans ve verimlilik düzeyi için bir kriter olduğunu belirtti.

EN İYİ HİZMET VEREN KURUMLAR

İlk etapta kazanan merkezlerin temsilcileri, Şeyh Muhammed bin Zayed Al Nehyan ile görüşmekten mutluluk duyduğunu ve BAE’deki en iyi hizmet veren merkezler arasında seçilmekten dolayı gurur duyduklarını belirtti. Bu başarı sayesinde müşterilere en iyi hizmeti verebilmek için motivasyon ve enerjilerinin yüksek olduğunu ifade ettiler.

En iyi hizmet veren İlk beş merkez; Füceyre’deki Federal Kimlik ve Vatandaşlık Kurumu, Acman’daki Eğitim Bakanlığı, Acman’daki Trafik ve Ruhsatlandırma Hizmetleri Merkezi, İçişleri Bakanlığı’na bağlı Şarka’daki Vasit Karakolu ve Rasul Hayme’deki Şeyh Zayed Konut Programı Merkezi.

WAM