Dubai’nin en büyük ve en iyi parti brunchları

Sınırsız içecekler, lezzetli yemekler ve canlı bir eğlence ile geleneksel hale gelmiş Dubai Brunclarını sizler için derledik.

Dubai’nin parti brunch sahnesi, kentin en çeşitli ve sürekli gelişen etkinliklerinden biri. Dans etmek, konfeti şovları ve yanınızdaki masanın en iyi arkadaşları olmaktan bahsediyoruz.

Atlantis the Palm, Saffron

Brunch Ücreti: 145 dolar

Dubai’deki en eski ve en köklü parti brunchlarından birinden bahsetmeden bu listeyi yapamazdık. Atlantis’teki Safran The Palm, yıllar önce Dubai’deki parti brunchları için bir model oluşturdu ve hala günümüzde kentin en popülerlerinden biri olmaya devam ediyor.

Yiyecek ve içecek seçenekleri, nefes kesen deniz mahsullerinden lezzetli akşam yemeklerine kadar hayal edebileceğiniz her mutfaktan yemek bulabilirsiniz. Havalar soğuduktan sonra, açık hava terası Dubai Yat Limanı’nın muhteşem manzarasını izlemeye açıktır; bu nedenle, çok sevilen bir mekânı almak için önceden rezervasyon yaptırdığınızdan emin olun.

Safran, Atlantis The Palm, Tel: (04) 426 2626. atlantis.com

Accents, We Brunch

Ücret: 89 dolardan başlayan fiyatlar

Muhteşem manzaralı bir parti brunchı ararken We Brunch’a rezervasyon yaptırmanız gerekir. Uluslararası bir büfe, masa servisi ve içecekler ve brunch boyunca dans edebileceğiniz bir ortam. Havalar soğuduktan sonra, açık hava terası Dubai Yat Limanı’nın muhteşem manzarasını izlemeye açıktır; bu nedenle, çok iyi bir masayı almak için önceden rezervasyon yaptırdığınızdan emin olun.

Tel:(052) 798 7292. webrunchdxb.com

La Carnita, El Secreto Brunch

Ücret:  81 dolardan başlayan fiyatlar

Gizli Partiler El Secreto Brunch’ı her cuma La Carnita’ya getiriyorlar ve tartışmasız şehirdeki en iyi fiesta. Lezzetli yemeklerden, tekilalı içeceklerden, dansçılardan ve enerjik kalabalığın yer aldığı bu brunchları seveceğinizden eminiz.

Telefon Numarası: (04) 425 4030. secret-parties.com

Emerald Palace Kempinski, Secret Brunch

Fiyat: 81 dolardan başlayan fiyatlar

Doğum gününüzde brunch yapmak isterseniz burası mükemmel bir seçim.  Mekanın Arap Körfezi’ne olan manzarası eğlenceyi daha iyi bir hale getiriyor. Brunchlarda birbirinden iyi DJ’ler sahne alıyor.

Telefon Numarası: (04) 248 8860. secret-parties.com/secretbrunchpalace

Treehouse, Hidden Brunch

Fiyat: 89 dolardan başlayan fiyatlar

Treehouse şehirdeki en havalı teraslardan biri olup, Downtown Dubai ve Burj Khalifa’nın gökyüzüne karşı kontrastının eşsiz manzarasını sahip. Hidden Brunch, Dubai sakinleri arasında bir favori haline geldi. Treehouse resmen, partinin yemek yediği, akşam saatlerinde öğleden sonra saat 9’dan akşam 9’a kadar bazı soğuk içeceklerle dolu bir yer.

Telefon Numarası: (052) 798 7292. hiddenbrunch.com

Flair No.5, secret Garden Brunch

Fiyat: 81 dolardan başlayan fiyatlar

Secret Garden Brunchlar inkar edilemez derecede başarılı. Aperol spritzden martiniye veya dumanlı eski modaya kadar her şeye hizmet eden çeşitli istasyonlardan içkiler alıp dururken, oraya gitmeniz biraz zaman alabilir. Asya ve Meksika’nın da etkisiyle yemeklerin paylaşıldığı bir tarz sunuluyor ve canlı parti oraya vardığınız andan itibaren hemen başlıyor.

Telefon Numarası: (04) 372 2323. secret-parties.com

STK Downtown

Fiyat: 81 dolar başlayan fiyatlarla

STK Downtown’un brunchı, uzun rezervasyon listesi nedeniyle oldukça efsanevidir. Bu yüzden önceden iyi plan yaptığınızdan emin olun. Yemek listesinde taze burrata, karides kokteyli ve dana tartar gibi yemekler yer alıyor. Tatlı menüsü bir çikolata mus, kremalı peynirli kek ve hafif kremalı brulee ile oldukça lezzetlidir.

Telefon Numarası: (04) 425 3948. stksteakhouse.com

STK JBR

Fiyat: 108 dolardan başlayan fiyatlarla

STK JBR de bazı lezzetli yemekler ve harika bir şekilde eğlenmek her zaman listenizde olması gereken bir yer.

Telefon Numarası: (04) 323 0061. stksteakhouse.com

Dim Sum Disco

Fiyat: 122 dolardan başlayan fiyatlarla

Candypants Dim Sum Disco brunch, bir parti restoranıyla işbirliği yaptığından beri lezzetli yemekler için mükemmel bir seçim. Dubai’nin en iyi parti oteli olan FIVE Palm Jumeirah’daki güzel Maiden Şangay’da yer alan süper klas restoran, en üst katında brunch sonrası parti mekanı olarak hizmet veriyor. Yemekler birbirinden lezzetli ve ünlü DJ’ler sizlere eğlence dolu partiler vaat ediyor.

Telefon Numarası: (04) 455 9989. fivehotelsandresorts.com

Lock, Stock & Barrel

Fiyat: 100 dolardan başlayan fiyatlarla

Lock, Stock & Barrel, özellikle pub tarzıyla İngilizler arasında popülerdir. Çılgın partinin en güzel elbiseleriniz olmadan brunch yapmak istiyorsanız, burada düzenlenen brunchları kaçırmayın. Big Fat Brunch’ları sınırsız sayıda uluslararası yemek ve çok çeşitli içecek menüsüne sahip.

Telefon Numarası: (04) 392 7120. lsbdubai.com

What’s On