Nerede olduğunuzu unutturacak 7 kahvaltı mekanı

Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) gözde kenti Dubai’yi ziyaret etmek isteyenler için sabah kahvaltısının yapıldığı, hem lezzetli menüye hem de huzur verici manzaraya sahip mekanları derledik.

İşte 7 kahvaltı mekanı;

McGettigan’s

McGettigan’ın su yollarına bakan mekanda kahvaltının tadını çıkarın. İki boyutta servis edilen küçük porsiyon 63 dirhem (17 dolar) ve büyük porsiyon 94 dirhem (25 dolar) olmak üzere kahvaltılarda sosis, pastırma, siyah ve beyaz puding, yumurta, yavaş kavrulmuş domates, mantar, mücver, kuru fasulye ve tost bulunuyor.

Ground Level, Souk Madinat, mcgettigans.com

Reform

Fiyatı 118 dirhem (32 dolar) olan “Şampiyonların Kahvaltısı” adlı menü için Lakes gastropub Reform’a gidebilirsiniz. Kahvaltı yumurta ile birlikte sunulan tava kızartma parçalarının mükemmel bir porsiyonundan oluşuyor. Şampiyonların Kahvaltısı sadece hafta sonları servis ediliyor. Ayrıca hafta içi sevis edilen ve 75 dirhem (20 dolar) değerinde olan bir İngiliz kahvaltı menüsü de var.

Reform, The Lakes, Tel: (04) 454 2638. reformsocialgrill.ae

The Scene by Simon Rimmer

Popüler İngiliz lokantası The Scene by Simon Rimmer, bazı en iyi Marina manzaralarını sunmakla beraber, her gün servis edilen harika bir menüye ev sahipliği yapıyor. Menüde granola veya muz ekmeği gibi daha hafif yemekler veya kısa kaburga çılbır gibi daha sağlıklı bir şeyler tercih edebilirsiniz.

Dubai Marina, Tel: (04) 222 2328. thescenedubai.com

The Farm

Dubai’nin eteklerinde bulunan botanik konut topluluğu Al Barari’nin içinde sağlıklı bir restoran olan, The Farm’ı bulacaksınız. Yeşil yapraklı, huzurlu bir vaha, hafta sonları erken rezervasyon yaptırmanızı öneririz, çünkü burası hızlı bir şekilde doluyor.

The Farm, Al Barari, Tel: (04) 392 5660. thefarmdubai.ae

Walnut Grove, The Dubai Mall

Walnut Grove, şimdi Dubai Alışveriş Merkezi’nde birinci sınıf Dubai Çeşmesi manzarasına sahip olan ikinci bir şube açtı. Güney Afrika konsepti ilk olarak 2016 yılında Dubai’de City Walk’un bulunduğu bir yere açıldı ve kahvaltı, öğle ve akşam yemeği için rahat bir kafe menüsü sunuyor.

The Dubai Mall, Downtown Dubai, Tel: (04) 344 4441. walnutgrove.ae

Stoke House

Gündelik bir yemek, bar, teras ve havuz alanına sahip Stoke House, Damac Hills tesisindeki kulüp binasında bulunan, gün boyu yemek sunan bir mekan. Yemyeşil golf sahasına bakan mekan, her gün kahvaltı, öğle ve akşam yemeği için hizmet veriyor.

Clubhouse, Damac Hills Estate, Dubai, Tel: (04) 245 3939

Single Fin

Sakin bir kafe olan Single Fin, Dubai’deki Surf House’ın bir parçası. Dışarıda sörf tahtaları ile çevrili avluda oturup manzaranın tadını çıkarabilirsiniz.

Surf House Dubai, 07:00-19:00, surfingdubai.com/pages/single-fin

What’s On