Expo 2020 Dubai, 6 ay boyunca eşsiz bir deneyim yaşatacak

Expo 2020 Dubai ofisi, yaklaşmakta olan etkinliğin 20 Ekim 2020’de dünyaya kapılarını açarak eşsiz bir deneyim yaşatacağını belirtti, dünyanın her yerinden insanları altı ay sürecek etkinliğe katılmaya ve test etmeye davet etti.

Dubai ofisi ayrıca fuarın, yaratıcılığı, yeniliği, insanlığı ve küresel kültürleri vurgulayan etkinliklerle dolu olacağını ve 2020 ve sonrasında güçlendirilecek ve derinleştirilecek bağları oluşturma ve yenileme fırsatı sunacağını belirtti.

BAE HIZLA BÜYÜYOR

Expo 2020 Dubai Ofisi, fuarın, ilerleme ve inovasyonun yalnızca insan yeteneklerine ve yaratıcı fikirlere yenilikçi yollarla yatırım yaparak ulaşabileceği inancına dayandığını, dolayısıyla “Zihinleri Birleştirmek ve Geleceği Yaratmak” kavramını temel aldığını söyledi.

Expo 2020 Dubai, insanları en az 50 yıl boyunca inovasyon ruhunu benimsemeleri için teşvik etmeyi hedefliyor. Son 50 yılda BAE dünyayı hayrete düşüren başarılarıyla hızlı bir şekilde büyüdü. Mart 2016’da Saruk Al Hadid arkeolojik alanında bulunan bir yüzükten esinlenerek yeni logosunu tanıtan Expo 2020 Dubai, BAE’nin eski medeniyetler arasında bir bağ olarak hizmet etmesini sağlamaya devam ediyor.

Emarat Al Youm