Dubai moda şovunda, erkek giyimi için muhteşem bir koleksiyon yer alıyor

İlk markasını kurmasından beş yıl sonra, erkek moda tasarımcısı Varoin Marwah, Fashion Forward Dubai (FFDW) sergilenecek olan son koleksiyonu ile defilelere dönüş yapıyor.

Marwah’ın Mystical Shangri-La koleksiyonu, erkekler için tam bir kurtarıcı olacak. Koleksiyonda günlük kıyafetlerden plaj kıyafetlerine ve resmi kıyafetlere kadar her türlü kıyafet seçeneği bulunuyor.

Marwah, “Mystical Shangri-La koleksiyonum, ormanın bilinmeyen bir dünyası. Kişinin istediğini arzuladığı ve ulaşabildiği bir yer. Umarım bu koleksiyon yaz aylarında sıradan giyinmek zorunda olmadığımızı kanıtlar. Çünkü yaz aylarında hem rahat hem de şık olan kıyafetler tasarladım” diye konuştu.

Marwah, doğduğu şehir olan Yeni Delhi’de moda okudu. Daha sonra markasını kurmak için Dubai’ye taşındı. Marwah, tasarımlarında Hindistan el sanatları ve bölgenin geleneksel lüks sevgisi ile bir araya getiriyor.

Tasarımcı, “Dünya birbirine yakınlaştıkça, yaratıcılık artık sadece bir kültürle sınırlandırılmıyor” dedi.

Koleksiyonunda güçlü bir yeşil renk paleti var ve işlemeli yaprak desenli motifler içeriyor.

Marwah, Ranveer Singh ve Arjun Kapoor Bollywood’un genç aktörlerini giydiriyor.

Şu an Dubai’de yaşayan Marwah, iki yıl önce Uluslararası Woolmark Ödülü’nde Orta Doğu bölgesini temsil etmek üzere Dubai Tasarım ve Moda Konseyi tarafından aday gösterildi.

Arab News