Dubai’de kına yaptırabileceğiniz en iyi yerler

Kalıcı dövmelerin aksine kına dövmeleri iki hafta içinde silinir. Bu nedenle Orta Doğulu kadınlar arasında oldukça popüler bir yöntemdir. Bir zamanlar düğünlerinde gelinlere şans getirmesi için yapılan dövmeler şimdi salon etkinliği haline geldi.  Sizlere Dubai’de kaliteli kına dövmesi yapabileceğiniz 5 yeri derledik.

1.AlMarasim Ladies Salon

Geleneksel kına tasarımları için AlMarasim Kadın Salonu’nda hem elleriniz hem de ayaklarınız için kendinize göre bir dövme bulabilirsiniz. Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) güzellik endüstrisinde 20 yıl boyunca çalışan bu salon size kusursuz tasarımlar sunacak ve kınanın BAE köklerinin gerçekliğine de sadık kalacaktır.

Yer: Villa 1043, Al Wasl Yolu, Umm Suqeim 2, Cümeyra, Dubai

Telefon Numarası: 04 346 7772

2.Rachna Salon

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Eidaladha#festivity#festival#eid shopping#Eid henna#

Rachna Salon (@rachna_salon)’in paylaştığı bir gönderi ()

Rachna Salon, çok çeşitli güzellik bakımları sunuyor, ancak özellikle Arapça tasarımları “Kuşaktan kuşağa geçen geleneksel kına el baskısı ile birleştirmek için” çalıştıkları için gurur duyuyorlar.

Yer: Umm Suqeim 1, Cümeyra Sahil Yolu, Villa No.601

Telefon Numarası: 04 394 4489

3.Grand Flora Spa and Ladies Salon

Grand Flora Spa, 16 dolara el kına dövmesi, 27 dolara da ayak kına dövmesi yapıyor. Salonun, ev hizmeti de bulunuyor.  Bu nedenle ‘kına partisi’ düzenlemeyi planlıyorsanız burası tam size göre.

Yer: Cümeyra Aswaq, Umm Suqeim, Cümeyra Yolu, Dubai

Telefon Numarası: +971 4 328 5555

4.Dubai Henna by Sara

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

This client wanted Rihanna Inspired henna tattoo 🤗❤️…Applied using @leinkaofficial Natural Hengua . Le Inka products are the first of its kind approved by Dubai Municipality . BOOK NOW FOR SERVICES or HENNA CLASSES . Phone/WhatsApp 📱 +971 55 739 3321 Location: Jumeirah Lakes Towers, Dubai . First Ever Internationally Certified & Licensed Natural Henna Artist in the Middle East and ranked amongst the top henna spots in Dubai . We also do home services based on appointments ————————– WWW.DUBAIHENNA.COM ————————–#dubaihenna #dubaihennabysara #hennadubai #mehendidubai #hennatattoo #hennacones #freshhennacones #brownhenna #redhennatattoo #naturalhennapaste #naturalhenna #organichenna #organicskincare #dubaitattoo #tattoodubai #jaguahenna #blackhenna #blackhennadubai #camping #campingdubai #uaecamping #rihanna #rihannahenna #rihannatattoo

www.dubaihenna.com (@dubaihennabysara)’in paylaştığı bir gönderi ()

Dubai Henna, gelin için, kına partisi ve doğum önceci göbek kınası gibi birçok kına dövmesi servisi sunuyor. Fiyatları tasarımdan tasarıma değişiyor. Hatta kendi tasarımınızı dahi getirebilirsiniz. Bu da sizlere daha fazla çeşit sunuyor.

Yer: O2 Tower, Cluster O, Jumeriah Lakes Towers, Dubai

Telefon Numarası: +971 739 3321

5.Heritage for Henna

Heritage for Henna, size en yüksek kalitede benzersiz ve profesyonel tasarımlar sunmakla kalmaz, aynı zamanda isteyenlere eğitim hizmetleri sunar. BAE genelinde 28 Kına Meclisler’i (çadırları) bulunuyor. Hızlı ve teknik olmalarının yanı sıra geleneksel kınaya sadıklar.

Yer: SME Business Village, saat kulesinin yanındaki Deira, Dubai

Telefon Numarası: +971 56 310 16 90

Kına, evliliklerinde gelinlere iyi şanslar getirmek için kullanıldığında, Orta Doğu’da 800’lü yıllardan bu yana yapılan BAE geleneğidir. O zamandan beri, kına tasarımı olan güzel sanatlar BAE’de devam ediyor. Bu gelenek, BAE’de bir kültürü de temsil ediyor; BAE’li kadınlar arasında genellikle düğünlerde, Ramazan’da ve bayram gibi etkinliklerde yapılıyor.

Harpers Bazaar Arabia