Emirates, EmiratesRED ile uçak içi satış hizmetini yeniden düzenledi

Emirates, havayolu endüstrisinin ilk alışverişe özel kanalı olan EmiratesRED TV’yi lanse etti.

Emirates, EmiratesRED’i lanse ederek, uçak içi satış hizmetini yeniden şekillendirdi. Yeni hizmet, uçaktaki yolculara, sadece gümrüksüz ve vergisiz ürünlerden oluşan geniş bir seçenek sunmakla kalmıyor, Emirates Resmi Mağazası’nın benzersiz ürünlerini de satın alma imkânı sağlıyor. Yenilenen hizmetin yolcular tarafından memnuniyetle karşılandığı bir ay önceki lansmanından beri, satışlarda ki %23 artıştan anlaşılıyor.

EmiratesRED TV

Emirates ayrıca, ödüllü uçak-içi eğlence sistemi ice üzerinden, havayolu endüstrisinin ilk alışverişe özel kanalı olan EmiratesRED TV’yi lanse etti. Sunuculuğunu Andi Peters’in yaptığı alışveriş kanalı, uçakta satın alınmak üzere mevcut durumdaki ürünlerin arkasında bulunan uzmanlar tarafından tanıtılıyor. Bunlara, Roja Parfümleri’nin yaratıcısı ve kurucusu Roja Dove, Dr. Levy Switzerland’ın ortak kurucusu Julien Levy ve Boadicea the Victorious CEO’su David Crisp ile yapılan röportajlar da dahil.

1 Ekim tarihinden beri uçaklardaki yerini alan EmiratesRED kataloğu, cazip fiyatlı 150’den fazla ürün ile birlikte, dünyanın en gözde markaları ve en yeni ürünleri içeriyor. Yenilenen katalogda ayrıca, benzersiz ve bulunması zor olan Boadicea the Victorious kokuları, premium cilt bakım ürünleri markası Sea Buck Switzerland ve Emirates için özel üretilen markaların ürünleri de bulunuyor.

EmiratesRED’in yeni hizmeti ile ilk ayda, gelirlerin %23 ve yolcu başına ortalama satışların %10 artması sağlandı. Uçakta satılan en gözde ürünlerden biri Apple Airpods olurken, EmiratesRED artık Apple’ın yeni lanse ettiği Powerbeats Pro’yu da satışa sundu.

Emirates’in uçak içi ticari satış stratejisinde yapılan değişikliklerin en büyüklerinden birisi de yolculara, Dubai ve ötesine gerçekleşen seyahatlerin daha etkili bir şekilde planlanmasında yardımcı olarak deneyimler kazandırmak. Müşteriler, Bollywood Parks™ Dubai, MOTIONGATE™ Dubai ile bölgede bir ilk olan LEGOLAND® Park ve LEGOLAND® Su Parkı olarak üç tema parkını içeren Dubai Parks & Resorts’a Dubai IMG Worlds of Adventure’a; Dubai Rugby 7s ve Londra Emirates Havacılık Deneyimi’ne yönelik özel uygulamalardan yararlanabiliyor. EmiratesRED yolculara sadece uçak içinde değil aynı zamanda Emirates Vintage Koleksiyonu’na ait, uçakta kullanılan şarapların satın alınabileceği Le Clos’ta ya da Dubai Uluslararası Havaalanı’ndaki belirli yiyecek ve içecek mağazalarında indirim sağlıyor.

Şu anda EmiratesRED’te Carolina Herrera Bad Boy and Good Girl Glorious Gold, Yves Saint Laurent, Libre, Lancôme Idôle, Guerlain Mon Guerlain Intense ve Dolce & Gabbana K gibi yeni piyasaya çıkan parfümlerin satışları da gerçekleşiyor.

Emirates Resmi Mağazası’nın uçak modelleri ve oyun kartları da dahil, Emirates özel ürünleri de uçaklarda bulunabilir. Noel döneminde, 19-23 Aralık tarihleri arasında seyahat eden yolcular, EmiratesRED üzerinden gerçekleşen alışverişlerinde, 200 doların üzerinde harcama yaptıklarında, %20 indirimin keyfini sürebiliyor.