Şarika Kamp ve Macera Fuarı binlerce ziyaretçi çekti

Birleşik Arap Emirliği’ne (BAE) bağlı Şarika’da bu yıl ilk kez düzenlenen Kamp ve Macera Fuarı, binlerce ziyaretçiyi çekmeyi başardı ve kara ve deniz gezileri ve en önemli ve en yeni kamp ürünleri için yarışmak üzere önemli uluslararası ve yerel şirketlerden geniş katılım sağladı.

Bölgede türünün ilki olan etkinlik, Şarika Expo Merkezi tarafından Expo ez-Zeyd’deki fuar alanında, Şarika Ticaret ve Sanayi Odası’nın desteğiyle organize edildi.

BÖLGEDE İLK KEZ DÜZENLENEN FUARA YOĞUN İLGİ

Katılımcı firmaların sahipleri, fuardan büyük memnuniyetlerini dile getirerek beklentileri aşan satışlar elde ettiklerini, ziyaretçiler ve tüccarların görüşlerine daha yakın olmaları ve kamp ve macera piyasaları hakkında ülke içinde ve bölgede genel olarak ihtiyaç duydukları bilgiyi elde etmelerinden dolayı sonraki yıllarda da fuara katılım sağlayacaklarını belirttiler.

Şarika Expo Merkezi’nin CEO’su Seyf Muhammed el-Midfa, Kamp ve Macera Fuarı’nın ilk başarısındaki mutluluğunu dile getirerek, ziyaretçilerin ve katılımcıların en yeni kamp ürünlerini, kara ve deniz gezilerini ve balık avlama ekipmanlarını tek çatı altında görmelerini sağladığını ve en iyi teklifleri sunduğunu belirtti.

Mİ MİLYON YIL ÖNCESİNE AİT KAYALAR

dfa, yurtdışından ithal edilen ürünlere alternatifler sunan yerel olarak üretilen ürünler için bir dizi platform sunan fuarın yerel sanayileri teşvik etmedeki rolüne dikkat çekti.

Ayrıca Midfa, Merkez’in Şarika Odasının desteğiyle, Şarika Emirliği’nde seçkin fuarlar ve etkinliklerin, bölgedeki yatırımlara çeşitli ekonomik sektörlerde çalışan birçok uluslararası ve yerel şirketi ve iş adamını çekmeye katkıda bulunması için sürekli olarak düzenleneceğini belirtti.

Son olarak, etkinliğin tüm sponsorlarına teşekkür etti ve üretimine en iyi şekilde katkıda bulunan Zeyd kentindeki devlet kurumlarının büyük işbirliğine övgüde bulundu.

Fuarda, 5 gün boyunca, el yapımı ahşap gemi heykellerinin sergilenmesinin yanı sıra çadırlar ve şiir evleri gibi modern bir şekilde taklit edilen geleneksel miras ürünleri sergilendi, ziyaretçileri Maliha bölgesinin tarihiyle tanıştırmak amacıyla Kretase dönemine ait 66 milyon yıl öncesine uzanan kayalar fuarda yer aldı.

WAM