Kraliçe ama 50 dolarlık kıyafetlerle de güzel!

Giydikleriyle bir moda ikonu olan Ürdün Kraliçesi Rania, aslında bilinen markaları kullanıyor. İşte Ürdün Kraliçesi’nin takip ettiği markalar…

Dior, Celine ve Fendi gibi markaların tasarımları ile bir moda ikonu olan kraliçe, bununla birlikte geçtiğimiz günlerde giydiği Zara tasarımlı kıyafetiyle, bir kraliçe gibi görünmek için pahalı markalara ihtiyaç olmadığını bizlere gösterdi.

UYGUN FİYATLI KIYAFETLERİ TERCİH EDİYOR

En son katıldığı Amman’daki Kraliçe Rania Eğitimde Mükemmellik Ödülleri (QRAEE) töreninde her zamanki gibi şıktı. Dört çocuk annesi Kraliçe, Zara tasarımlı kıyafeti ile hayranlarını şaşırttı. Kraliçe görünüşünü Gabriela Hearst çanta ile tamamladı.

 

Kraliçe’nin giydiği kıyafette markanın sitesinden online olarak da satın alabilirsiniz. Uzun kollu saten üst 125 dirhem (34 dolar), pileli etek ise 145 dirhem (40 dolar) değerinde.

 

Modayı oldukça yakından takip eden Kraliçe’nin, İspanya’nın dünyaca ünlü marka tasarımını ilk tercih edişi değil. Geçtiğimiz Aralık ayında da Kraliçe, Dubai’de düzenlenen Arap Sosyal Medya Ödülleri Zirvesinde Yılın Etkili Kişiliği seçildiği törende de Zara markasını tercih etmişti. Geçtiğimiz seneki törende giydiği Zara tasarımı 200 dirhem (55 dolar) değerindeydi.

Emirates Woman