Dubai’de 2020 için 10 havai fişek gösterisi, 5 konser, parti ve daha fazlası

Dubai’de yeni yıl geri sayımı başladığına göre unutulmayacak kutlamalarında hazırlıklarının başladığını söyleyebiliriz.

Dubai 2020 kutlamalarına, 26 Aralık’ta 25. yılına giren ikonik Dubai Alışveriş Festivali (DSF) damgasını vuruyor. Bu önemli anı vurgulamak için DSF ve Dubai Takvimi, yeni yılı kutlamalarında şehir genelinde en iyi 25 kutlamayı derledi.

İkonik Havai Fişekler: Bu yıl da saatler gece yarısını gösterdiğinde ülke genelinde kutlamalar zirve yapacak. Festival severler bu yerlerde içinde olduğu çok noktadan harika görüntüler izleyebilecek. Havai fişeklerin izlenebileceği yerler: Burj Halife, Burj al Arap, Al Seef Plajı, La Mer, Pointe, Global Village, Dubai Frame, Dubai Festival Alışveriş Şehri ve Atlantis, The Palm. Ülke, dört bir yanında yapılacak olan havai fişek gösterileri ile kelimenin tam anlamı ile aydınlanacak. Global Village, yeni yılı yedi farklı saat diliminde yapacağı havai fişek gösterileri ile kutlayacak.

Konserler: Yılbaşı gecesi boyunca dans etmek isteyenleri ve 2020’ye sevdiği pop yıldızlarını dinleyerek girmek isteyenler için Dubai’de her zevke uygun 5 konser yer alacak. Drai’s Dubai’de Amerikalı rapçi Nelly, WHITE Beach’in yeni yıl kutlamalarında R&B şarkıcısı Ne-Yo, Zero Gravity’de Jonas Blue ve Jax Jonas ve Meydan tribün alanında da Race 2020 Badshah konserleri düzenlenecek.

Yeni yıla girerken Suriyeli şarkıcı Nassif Zeytoun Dubai Operasında konser verecek. Burj Halife manzarasına sahip mekânda Arabic TV şov yıldızı Star Academy’nin kazananını dinleyerek açık havada akşam yemeğinizin tadını çıkarırken şarkıcının canlı performansı ile eğlenebilirsiniz.

Efsanevi Amerikalı rapçi Nelly, yılbaşı gecesinde Drai’s Dubai’de sahne alacak.

Partiler:  Burj al Arap, ‘This Is 2020’nin gösterişli partilerinden birine ev sahipliği yapacak. Lüks partilerin diğer adresleri ise şöyle: QE2 gemisi, Jumeirah’da bulunan Four Season, klasik severlerin favorisi Al Garhoud’da bulunan The Irish Village, The Palm Jumeirah’da bulunan Emerald Palaca Kempinski, the Address Dubai Marina ve Zabeel Park’ta bulunan Under the Star. The Palm bu sene yıl teması olarak 20’leri seçti ve bütün kutlamalara bu temada yapılacak.

Dubai’de bulunan Queen Elizabeth 2, yılbaşında oldukça lüks bir partiye ev sahipliği yapacak. Dubai genelinde yapılacak olan bütün partiler hakkında daha fazla bilgi almak için www.mydsf.ae adresinden veya @DSFSocial ‘dan bilgi alabilirsiniz. Biletler içinde Dubai Takvimi ziyaret etmenizi öneriyoruz.

Khaleej Times