En iyi 10 Arap gelinliği

Orta Doğulu tasarımcılar göz alıcı, görkemli gelinlikler tasarlamakla ünlü. 2010’larda Orta Doğu tasarımcılarının tasarımları dünyanın en ünlü kişilerinin düğünlerinde seçtikleri gelinlikler oldu.

 Lüksemburg Prensesi Stephanie

Lüksemburg Prensesi’ nin gelinliği, Orta Doğu’nun dünyada en çok tanınan tasarımcılarından olan Elie Saab tarafından tasarlandı. Gelinliği hazırlanması 3 bin 900 saat sürdü.

Sofia Vergara

Kolombiyalı aktris Sofia Vergara, 2015 yılında aktör Joe Manganiello ile düğünde giydiği gelinliği tasarlaması için Orta Doğulu tasarımcı Zuhair Murad’ı seçti.

Keyshia Ka’oir

Kuveytli moda tasarımcısı Yousef Al Jasmi 2017 yılında rapçi Gucci Mane ile Keyshia Ka’oir düğününde Keyshia’nın gelinliğini tasarlayan modacı olarak karşımıza çıktı.

Rose Leslie

“Game of Thrones (Taht Oyunları)” oyuncusu Rose Leslie 2018 yılında bir diğer Game of Thrones oyuncusu Kit Harington ile evlendi. Rose Leslie’nin gelinliği Elie Saab tarafından tasarlandı.

Kaley Cuoco

Amerikalı oyuncu Kaley Cuoco “The Big Bang Theory”  dizisindeki rolü ile ünlenen Kaley Cuoco, 2019 yılında binici Karl Cook ile evlendi. Düğününde giydiği gelinlik Orta Doğulu tasarımcı Reem Ara tarafından tasarlandı.

Devon Windsor

Victoria’s Secret modeli Devon Windsor, Kasım ayında uzun zamandır birlikte olduğu Johnny Barbara ile  evlendi. Devon Windsor’ün bu büyük gününde gelinliğini Lübnanlı modacı Zuhair Murad tasarladı.

Arab News