Suudi Arabistan bilezikleri

Birçoğumuz yeni yılda detoks veya hayatlarımızda bir düzenleme yapmayı seçerken, sözkonusu özellikle mücevher olduğunda biraz daha farklı bir yaklaşım izliyoruz.

Lüks dünyasının iki başrol oyuncusu elmas ve altın; karıştırma ve eşleştirme üzerine odaklanarak maksimalizmle ölçüyü aşacak bir cüretkarlıkla flört ediyor. Bu sayede mevcut moda kuralları bertaraf edilip daha hoş bir çizgiye yaklaşılıyor.

Suudi Arabistan’dan AJ Jewelry markası ise son zamanlarda radarımıza takılan markalardan birisi.

Marka, 2015 yılında piyasaya çıkardığı bilezik kreasyonu ile oldukça ses getirdi. AJ marka bileziklerin, mikro elmaslarla süslenmiş pembe, sarı ve beyaz altın çeşitleri bulunuyor. Tasarımların her biri, kum tepeleri, yıldızlı çöl gökyüzü ve tasarımcıların memleketi Al-Khobar’ın mimarisinden esinleniyor.

Alanoud ve Aljazi Althunayan, markanın arkasındaki yaratıcı isimleri olarak ve mücevherin sevginin bir işareti olarak hediye edildiği geleneksel aile değerlerinden ilham alıyor. İkilinin sanatsal düşünceleri, bu gelenekleri kuşaklar arası çekiciliği bulunan çağdaş eserlere dönüştürüyor.

Alanoud ve Aljazi Althunayan, malakit gibi hem göz alıcı hem de modern olarak kesilmiş renkli değerli taşları kullanarak koleksiyonlarını genişletmeye devam ediyor. Tasarladıkları mücevherler günlük, karışık şekilde eşleştirilmiş ve bir araya gelen bileziklerden oluşuyor.

Markanın piyasaya çıkaracağı son iki parça, Ocak ayında vitrinleri süsleyecek olan The Bubble Collection (Kabarcıklı Koleksiyon) serisinde yer alıyor.

Koleksiyonda yer alan parçalar; zarif bir çekicilik çizgisini korurken mutluluk ve heyecan hissini ifade eden 3D efektindeki elmaslar kabarcık şeklinde yer alıyorlar. Parlak ve kabarcık şeklindeki elmaslar, rahat ve neşeli bir kişiliği anlatacak şekilde dizayn edilmiş.

Emirates Woman