GDRFA DUBAİ ve Dubai Havalimanları, Expo 2020’nin ev sahipliğini desteklemek için işbirliği yaptı

Dubai’deki İkamet ve Yabancılar İşleri Genel Müdürlüğü (GDRFA), Birleşik Arap Emirlikleri’ nin dünyanın en iyi ülkelerinden biri olması için hizmet geliştirme ve seyahat edenlere yönelik prosedürleri kolaylaştırma yolunda iki taraf arasındaki ortaklığı ve işbirliğini geliştirme amacıyla Dubai Havalimanları ile işbirliği anlaşması imzaladığını açıkladı.

Anlaşma, GDRFA Genel Müdürü Muhammed Ahmed el-Merri ve Dubai Havalimanları Genel Müdürü Paul Griffiths arasında, her iki tarafın da bazı yetkililerinin katılımıyla imzalandı.

Muhammed Ahmed el-Merri, Dubai havalimanları ile iki taraf arasındaki işbirliği yaklaşımının sürekliliğini destekleyen bu işbirliğinin yeni olmadığını, iki tarafın ilişkilerini toplumun her kesimine hizmet etmek için sürekli olarak geliştirdiğini ifade etti.

Sözlerinin devamında, “Bu anlaşma ile engelleri aşmaya ve prosedürleri hızlandırmaya çalışıyoruz ve insan kadrolarının eğitimi ve nitelikleri ile aramızdaki bilgi ve uzmanlık alışverişi yoluyla yolcuları mutlu etmek için en üst düzeyde hizmet sağlamaya çalışıyoruz” dedi.

Merri, çeşitli milletlerden 25 milyondan fazla ziyaret çekmesi beklenen Expo 2020’ye ev sahipliği yapmayı destekleyen bu anlaşmayı imzalamadaki mutluluğunu ifade ederek, Dubai havalimanları aracılığıyla yolcuların deneyimini zenginleştirmek amacıyla sunulan hizmetlerin güvenliğini artıran ve katkıda bulunmasını sağlayan entegre bir ekip ruhuyla çalışıldığını belirtti.

Paul Griffiths, Dubai’deki İkamet ve Yabancılar İşleri Genel İdaresi’nin Dubai havaalanlarındaki en önemli hizmet ortaklarından biri olduğunu ve hizmetlerin kalitesini artırmada ve Dubai havaalanları üzerinden kapsamlı seyahat deneyimini artırmada hayati ve doğrudan bir rol oynadığını söyledi.

Griffiths, anlaşma mutabakatının 50 yıldan uzun bir süre önce kuruluşundan bu yana Dubai’deki havacılık endüstrisinin kalbinde yer alan işbirliğinin devamı olduğunu ve bunun, sistemleri ve operasyonları basitleştirerek, verimliliği artırarak ve işbirliği fırsatlarını genişleterek müşteri deneyimini geliştirmeye devam etmeye yardımcı olacağını sözlerine ekledi.

WAM