2020 KEHANETLERİ: Ortadoğu’da savaş çıkacak, Trump yeniden seçilecek, Meghan Markle yine hamile kalacak…

Avrupa’nın önde gelen medyumlarından İngiliz medyum Craig Hamilton-Parker 2020 yılına ilişkin tahminlerini açıkladı. Durum hiç de iç açıcı değil!

İngiliz medyum Craig Hamilton-Parker

 

1.Ortadoğu’da İran ve Suudi Arabistan arasında savaş

Hamilton-Parker’a göre, yıkıcı bir çatışma 2020-2021 yılları arasında Ortadoğu’nun altını üstüne getirecek.

Ve 3. Dünya Savaşı’nı çağrıştıran gerilimler, General Kasım Süleymani’nin ABD tarafından yapılan bir hava saldırısı sonucunda öldürülmesi sonrasında iyice artmaya başladı. Suikaste tepki olarak, İran Lideri Ayetullah Hamaney “ABD’den bunun intikamını alacakları” sözünü verdi.

Hamilton-Parker’a göre İran sokaklarında kitlesel ayaklanmalarla Orta Doğu’da bir savaş çıkacak ve ayaklanma Ayetullah Hamaney tarafından bastırılacak. Suudi Arabistan, ABD ile Avrupa ile silah anlaşmaları yapacak ve bu İran ile problemlere neden olacak. Medyum, bir Amerikan uçak gemisinin savaş patlak verdiğinde bir füze tarafından vurulacağını söyledi. Ancak, çatışma ilerledikçe Başkan Donald Trump Rus mevkidaşı Vladimir Putin ile barış anlaşması imzalayacak.

 

  1. Donald Trump görevdeki ikinci dönem için yeniden seçilecek

Medyum Hamilton-Parker,  ABD Başkanı Trump’ın suçlama süreciyle birkaç aylık çalkantılı bir döneme gireceğini ama sonrasında Senato tarafından beraat ettirilerek görevde kalacağını söylüyor.  Hamilton-Parker, bu sürecin Trump’ı güçlendireceğini ve Başkan’ın buna “Derin Devlet Darbesi” diyeceğine inanıyor.

Medyum şöyle devam ediyor: “Joe Biden bir skandalla gözden düşecek. Elizabeth Warren, başkanlık için yarışacak.  Donald Trump, Florida gibi tahmin edilmeyen eyaletlerde yeniden seçilecek. Çin ile ticaret savaşı, ayaklanmalar Çin’i zayıflatırken daha da artacak.’’

 

  1. Boris Johnson, Carrie Symonds ile evlilik yolunda

Yeni yıla başlarken Başbakan Boris John, İskoçya’nın bağımsızlık önerisiyle sorun yaşayacak. Başbakan Boris Johnson’ın birlikte yaşadığı Carrie Symonds’la nişanlanmalarına dair bir umut ışığı var.

Medyum Hamilton-Parker, Başbakan’ın İngiltere için yeni bir ekonomik refah dönemini başlatarak ABD ile bir anlaşma yapacağına inanıyor. Medyum şöyle diyor: ‘’Brexit yapılacak ama zor olacak. Boris Johnson, Kanada tarzı bir düzenleme yapmaya çalışacak, ancak Avrupa boyun eğmeyecek. İlaç ticareti gibi bazı ticari faaliyetler için son dakika anlaşmaları yapılacak, ancak anlaşmalar Dünya Ticaret Örgütü şartlarına göre yapılacak.”

 

  1. Meghan Markle ikinci çocuğuna hamile kalacak

Sussex Düşesi Meghan Markle ve Sussex Dükü Prens Harry ikinci çocuklarını kucaklarına alacaklar.  Çiftin ilk çocukları Archie Harrison Mountbatten-Windsor 6 Mayıs 2019’da doğmuştu.

Hamilton-Parker; Harry’nin ve Meghan’ın, büyük kardeş Cambridge Dükü Prens William gibi ailelerini genişleteceklerini düşünüyor. Harry ve Meghan çifti, 19 Mayıs 2018’de Windsor Kalesi’nde evlenmişti.

 

 

  1. Ekonomik kriz Avrupa’ya darbe indirecek

Hamilton-Parker’a göre, Avrupa “2020 ve sonrasında” bir bankacılık kriziyle karşı karşıya kalacak ve Avrupa dışındaki birçok ülke de zor günler yaşayacak.

Bununla birlikte, İngiltere’nin Avrupa Birliği’nden ayrılmasının ardından emlak fiyatlarının “keskin bir şekilde yükselmesi” beklenebilir.

Medyum Hamilton-Parker şöyle diyor: “Avrupa, 2020 ve sonrasında bir bankacılık kriziyle karşı karşıya kalacak. Brexit ve ABD ile yapılan ticaret savası Euro’yu kurtarmak için bir çok kurtarma paketine ihtiyaç duyulmasına neden olacak. Yatırım yaparken tecrübeli bir kişiden tavsiye alın.”

Express