Dubai Alışveriş Festivali’nde her gece gökyüzü renklenecek

Birleşlik Arap Emirlikleri’nin (BAE) gözde kenti Dubai’de havai fişek gösterileri, 25. Dubai Alışveriş Festivali boyunca her gece Dubai’nin gökyüzünü süslüyor.

Dubai, festivalin sonuna kadar “Frame Dubai”, “The Beach”, “The Sword”, “Dubai Festival City Mall”, “The Lamir” ve “The Point” gibi birçok önemli alışveriş ve eğlence mekanlarında 50’den fazla havai fişek gösterisine tanık olacak.

HER GÜN HAVAİ FİŞEK ŞOVLARI

“Dubai Frame” Dubai Alışveriş Festivali sırasında her Cuma akşam yedi buçukta büyük bir havai fişek gösterisi ile ışıl ışıl parlayacak. Dubai Festival City Mall ziyaretçileri yarın saat sekizden gelecek çarşambaya kadar havai fişek gösterilerine tanık olacak. Aynı dönemde, “Palm Jumeirah” daki “The Point” akşam saat dokuzda özel bir gösteri sunacak.

Meraas Group’un en önemli yerlerinden olan The Beach Alışveriş Merkezi, festival sırasında çarpıcı havai fişek gösterileri sunmaya devam ediyor. Her hafta Perşembe ve Cuma günleri akşam saat sekizdeki gösterilerin yanı sıra, 22 ile 22 Ocak arasında bir günlük şov yapacak. “La Mer Dubai”, her Perşembe ve Cuma akşam saat dokuz buçukta havai fişek gösterileri sunuyor, 11-15 Ocak arasında bir günlük şov yapacak. Dubai Creek ziyaretçileri, Dubai Alışveriş Festivali dönemi boyunca her Perşembe ve Cuma akşamları saat on buçukta ” Al Seef “de havai fişek gösterileriyle buluşacak.

Bu destinasyonlar, festivalin 25.’sinin kapanış hafta sonu boyunca devasa havai fişek gösterilerine tanık olacak. Şehir sakinleri ve ziyaretçileri, 30 Ocak – 1 Şubat tarihleri arasında ve31 Ocak’taki “Dubai Frame”de ek bir gösterinin yanında üç günlük bir gösteri izleyecek.

WAM