2020’de Dubai’nin en trend havuz partileri

Birleşik Arap Emirlikleri’nde (BAE) yaz aylarında havuz partileri oldukça popüler. Özellikle gözde şehir Dubai’yi ziyaret edecekler için birbirinden eğlenceli havuz partileri düzenleyen mekanları derledik.

1- Azure Beach Club, Rixos Premium, JBR

Rixos Premium’da bulunan Azure Beach, yeni favori eğlence mekânınız olmaya aday. Güzel manzarası ve sonsuzluk havuzu ile Azure Beach, güneş severler için bir cennet. Dubai Eye’a bakarak şezlongunuzda tatilinizin tadını çıkarın. Partilemeyi sevenlerdenseniz, Rixos Premium’da yapılan gece havuz partileri için Vogue Saturdays’i kontrol etmeyi unutmayın.

 

Rixos Premium, JBR, hafta içi 100 dirhem (27 dolar), hafta sonları 200 dirhem (54 dolar). Telefon Numarası: +971 342 1924

2- Cove Beach, Caesars Palace

Arap güneşinin altında dinlenin. Bu eğlenceli mekân, partilerde eğlenmeyi seven enerjik genç insanlarla dolu. Şezlonglarda dinlenirken plaj büfelerinde ya da sahil kenarındaki barda kendinizi şımartın. DJ müziğiyle gece geç saatlere kadar ortamı canlı tutuyor. Kadınlar, Çarşamba günleri düzenlenen Kadınlar Günü’nün avantajlarından yararlanabilir. Havuz kenarında eğlenirken lezzetli yemekleri de denemeyi unutmayın.

 

Cove Beach, Caesars Palace, Jumeirah Beach Road, 100 dirhem (27 dolar). Telefon Numarası: +971 50 454 6920

3- Blue Marlin Ibiza

Balear adaları temalı bu plajda dans edip partileyin. Dubai’nin en iyi plaj kulübü, çekici bir sonsuzluk havuzuna ve inanılmaz güzel bir günbatımı manzarasına sahip. Herkese açık olan bu lüks tesis, Cuma plaj günlerine ve Cumartesi brunchlarına yeni soluk getirdi.

 

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Our happy place. . . . . . #VisitDubai #Beachin #BeachFront #BlueWaters #TurquoiseWater

Nikki Beach Dubai (@nikkibeachdubai)’in paylaştığı bir gönderi ()

Blue Marlin Ibiza, Golden Tulip Al Jazira Hotel and Resort, Şeyh Zayed Yolu’nda. Telefon Numarası: +971 56 113 3400

4-Tropical Brunch, Zero Gravity

Sonsuzluk havuzu ile ünlü mekânın partisi, öğle saatlerinde yapılıyor olmasına rağmen her zaman harika geçer. Akdeniz yemeklerini dener ve içkinizi yudumlarken oldukça iyi müzikler eşliğinde eğlenenin.

 

Zero Gravity, Skydive Dubai Maria, kadınlar için 295 dirhem (80 dolar), erkekler içinse 300 dirhem (82 dolar). Telefon Numarası: +971 4 399 0009

5- Barasti Beach, Le Méridien Mina Seyahi Beach Resort

Barasti, her zaman çok iyi olan eğlence partileri ile anılıyor ve bu partilerin en iyi tarafı ise giriş ücretsiz. Barasti Beach, oldukça iyi bir havuzu, okyanus hamaklarıyla estetik açıdan oldukça iyi bir mekân. Barasti, lezzetli yemekler yerken en son spor aktiviteleri, canlı müzikleri dinlemek için harika bir yer.

 

Barasti Beach, giriş ücretsiz, her gün, 09.00 ile 13.30 saatleri arasında.

6-Five Palm Jumeirah

Manzarası hakkında günlerce konuşabiliriz! Suyun içinde şezlongları ile güneşlenirken serinlemenize yardımcı oluyor. Bu yüzden Miami’den gelen görüntüler sizleri eskisi kadar üzmez. Harika müzik, lezzetli içecekler ve hayranlık uyandıran manzarası ile şu an en iyi havuzlar listemizin ilk sırasında yer alıyor. Kız arkadaşlarınızı toplayın ve Perşembe günü FIVE’da düzenlenen harika kadınlar gecesini kaçırmayın. Perşembe günleri, dört saat devam eden sınırsız içki servisi, havuz ve plaj kullanımın yanı sıra Praia’da 149 dirhem ile öğle yemeği sizleri bekliyor.

 

FIVE Palm Jumeirah, Perşembe günleri 13.00 ile 17.00 saatleri arası ve Cumartesi günleri 12.00 ile 17.00 saatleri arasında, 149 Dirhem (40 dolar). Telefon Numarası: (058) 870 0708

Cosmopolitan Middle East