First Abu Dabi Bankası, “BAE’de En İyi Ticaret Finansmanı Sağlayıcısı” ödülünü kazandı

First Abu Dabi Bankası, Almanya’da düzenlenen Dünya Bankacılık Finans ve Ticaret 2020 yıllık toplantısında, Global Finance Dergisi Ödülleri kapsamında verilen “Birleşik Arap Emirlikleri’nde (BAE) En İyi Ticaret Finansmanı Sağlayıcısı” ödülünü kazandı.

Bu ödül, değişen trendlere ayak uyduran ve uluslararası yatırımda başarılı olmalarını sağlamak için müşterilerin yatırımları ve işletmeleriyle ilişkili risklerin azaltılmasını destekleyen en iyi ticari finansman çözümleri sunan bankacılık kurumlarına veriliyor.

First Abu Dabi Bankası, müşterilerin işletme sermayesi ihtiyaçlarını karşılamak, tedarik zincirlerinin verimliliğini artırmak ve sözleşme taraflarının yükümlülüklerini yerine getirememelerinden ve nakit akışlarını en iyi şekilde yönetmelerine olanak sağlamaktan kaynaklanan riskleri azaltan birçok bankacılık çözümü ve ürünü sunuyor.

First Abu Dabi Bankası Genel Müdürü ve Global Bankacılık İşlem Hizmetleri Başkanı Manoc Menon, “Bu prestijli ödülü almaktan ve BAE’de en iyi ticari finans hizmetleri sağlayıcısı olarak konumumuzu güçlendirmekten mutluluk duyuyoruz. Bu ödül, ticari işlemler ve nakit yönetimi alanında bankanın sağladığı güçlü tekliflerin ve ticari bankacılık ürünlerinin en iyi kanıtını temsil etmektedir, çünkü işlerini büyütmelerine ve gelişmelerine yardımcı olacak en iyi özel çözümleri geliştirmek için müşterilerimizle her zaman yakın çalışıyoruz” dedi.

Global Finans Dergisi, önde gelen finans ve yatırım analistleri ve uzmanlarından bilgi ve veri içeren çok seviyeli bir değerlendirme süreci ve ticari finansman hizmetleri sunan en iyi kurumları seçmek için önde gelen yöneticiler ve teknoloji uzmanlarından oluşan bir grupla kurum seçimini gerçekleştiriyor. Kazananlar, işlem büyüklüğü, küresel kapsam, müşteri hizmetleri, rekabetçi fiyatlandırma ve yenilikçi teknolojiler dahil olmak üzere bir dizi hedef ve kritere göre seçiliyor.

WAM