Hadid kardeşler, Burberry kampanyası için bir araya geldi

Eğer iki Hadid’in birden iyi olduğu konusunda kanıta ihtiyacınız varsa Burberry ilkbahar 2020 yeni koleksiyonuna bakmanızı öneriyoruz.

Marka, Filistin asıllı kız kardeşler Gigi ve Bella Hadid ile işbirliği yaptı.

Kısa bir süre önce paylaşılan fotoğraf ve videolarda, aralarında Kendall Jenner, Benji Arvay, He Cong, Freja Beha Erichsen, Nozomu Ito, Reece Nelson, Tosin Olajire, Rianne van Rompaey ve Somali-Türk-Danimarka-Etiyopya melezi Mona Tougaard da yer alıyor.

Lüks modanın en bilinen markalarının başında gelen marka, piyasaya sürdüğü son koleksiyonunda yer alan modeller markanın trençkotları, gece elbiseleri ve takıları ile inanılmaz şık duruyor.

Hollandalı moda fotoğrafçısı Inez ve Vinoodh tarafından çekilen yeni kampanya Burberry bej tonlarıyla “eksantrik ve klasiği harmanlayan lüks moda evinin işaretlerini ve kodlarını temel alıyor” notu ile karşımıza çıkıyor.

2019 yılında markaya katılan Bella, “Riccardo gibi bir arkadaşla çalışmak her zaman en büyük isteklerimden biri. Gençken beni lüks moda kanadının altına aldı ve şimdi Burberry için tekrar onunla çalışmak inanılmaz bir nimet. Ricky sete her zaman en iyi enerjiyi getirir. Sürekli gülüyoruz ve onunla çalışırken asla çalışıyor gibi hissetmiyoruz” dedi.

Bu, Hollandalı bir anne ve Filistinli bir babaya sahip kız kardeşlerin yer aldığı ilk koleksiyon değil.

Kız kardeşler Balmain, Moschino ve Fendi’nin reklamlarında da birlikte kameralar karşısına geçti.

Arab News