Ünlü oyuncu Steven Seagal, Dubai Veliaht Prensi’nin yarışını izledi

Geçen hafta Suudi Arabistan’da zorlu bir at yarışı kazanan Dubai Veliaht Prensi Şeyh Hamdan bin Muhammed, bu kez Birleşik Arap Emirlikleri’nde (BAE) 21. Cumhurbaşkanlığı Dayanıklılık Kupası’na katıldı.

Dubai Veliaht Prensi’ni Abu Dabi Yürütme Kurulu Başkan Vekili Şeyh Hazza bin Zayed ve Amerikalı aktör Steven Seagal birlikte izledi.

BAE’DEKİ YARIŞA 300’DEN FAZLA JOKEY KATILDI

Wathba 1 çiftliğinden Malimbo atına binen Laila Abdul Aziz’in kazandığı 160 km’lik dayanıklılık yarışına 300’den fazla jokey katıldı.

Dubai Veliaht Prensi, Wathba’daki Emirates Dayanıklılık Köyü’nde düzenlenen yarışta Abu Dabi Yürütme Kurulu Başkan Vekili Şeyh Hazza bin Zayed ile birlikte izledi.

Etkinliğe ayrıca Şeyh Hamdan’ın yarış sırasında birlikte eğlenceli dakikalar geçirdiği Amerikalı aktör Steven Seagal da katıldı.

Şeyh Hamdan, Suudi Arabistan’da geçen hafta sonu İki Kutsal Cami Muhafızı Dayanıklılık Kupası 2020 120 km’lik dayanıklılık yarışında zaferin sahibi olmuştu.

SPOR TUTKUNU DUBAİ VELİAHT PRENSİ

Şeyh Hamdan, dört saat 35 dakika içinde zafer elde ettiği yarışta izleyiciler arasında Dubai Hâkimi babası Şeyh Muhammed bin Raşid de bulunuyordu.

Abu Dabi Yürütme Kurulu Başkan Vekili Şeyh Hazza bin Zayed

Veliaht Prens, spor sevgisiyle tanınıyor ve düzenli olarak skydiving, jet ski, tırmanma, dalış ve wing-walking (Uçak kanandı üstünde yapılan uçuş gösterisi) videolarını sosyal medya hesabında takipçileri ile paylaşıyor.

Amerikalı aktör Steven Seagal (en soldaki)

Ayrıca Dubai Veliaht Prensi hayvan sevgisi ile de biliniyor ve hatta bir grup BAE hayvan koruma uzmanı ile bir zürafanın toynaklarını düzeltmeye yardımcı olduğu videosu geçtiğimiz günlerde sosyal medyadaydı.

Atlara özel ilgisi olan Veliaht Prens’in birkaç atı bulunuyor ve aynı zamanda çok sayıda uluslararası ve bölgesel dayanıklılık madalyasının da sahibi.

The National