Hollywood’a döneceğini söyleyen Lindsay Lohan, BAE’de görüldü

Amerika’ya dönüp oyunculuk kariyerine tekrar başlamak isteyen Lindsay Lohan, Birleşik Arap Emirlikleri’nde (BAE) güneşli günlerin tadını çıkarmaya devam ediyor.

ABD’li aktris Lindsay Lohan, ülkesini Ortadoğu için terk etme fikrini değiştirdi mi? “Freaky Friday” yıldızı, Abu Dabi’deki Zaya Nurai Adası’nda çektiği bir fotoğrafını Instagram’da paylaştı.

Lindsay Lohan, Instagram’da paylaştığı fotoğrafta Dalai Lama’dan alıntı yaparak ‘’Hayatımızın amacı mutlu olmaktır” dedi.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

‘The purpose of our lives is to be happy’ – Dalai Lama

Lindsay Lohan (@lindsaylohan)’in paylaştığı bir gönderi ()

Lohan, Ocak ayında, CNN’den Andy Cohen ve Anderson Cooper’la yaptığı uydu röportajında, oyunculuk kariyerini canlandırmak ve tekrar çekimlere başlamak için ABD’ye dönmeyi planladığını söyledi.

Lindsay Lohan, ‘’Hayatımda yapabileceğim her şeye odaklanmak ve Amerika’ya geri dönüp tekrar işlerime başlamak istiyorum, bu yeni yılda biraz kendime zaman ayırmak istedim ve bir zamanlar çok çalıştığım hayata geri dönmek istiyorum’’ diye konuştu.

Lohan, ‘Gölgeler Arasında’ (Among the Shadows) adlı yeni bir filmde rol alacak. Yıldız oyuncu 2013’teki ‘Kanyonlar’ (The Canyons) filminden beri uzun metrajlı bir filmde ilk rolü olacak.

Şimdilerde kızıl saçlı yıldız, BAE’de geçirdiği zamanın tadını çıkarıyor ve güneşlenirken çektiği fotoğrafları anında sosyal medya hesaplarında 8 milyondan fazla takipçisiyle paylaşıyor.

Arab News