Afrika Birliği Zirvesi’nde Expo 2020 Dubai kampanyası tanıtıldı

AS World Group Şirketi, “Expo 2020 Dubai” biletlerinin yetkili distribütörü olarak, 54 üye ülkeyi tanıtmak için Etiyopya başkenti Addis Ababa’da düzenlenen 33.Afrika Birliği Zirvesi’ne katılımı sırasında küresel tanıtım kampanyasını başlattı.

AS World Group tanıtım kampanyası, Afrika hükümet bakanlıkları, ticaret odaları, üniversiteler ve özel sektör şirketleri için bir dizi teklif ve hizmet içeriyordu.

192 ÜLKENİN KATILIMIYLA REKOR KIRACAK

Orta Doğu, Afrika ve Güney Asya’da düzenlenen ilk World Expo etkinliği olan Expo 2020 Dubai, altı ay sürecek, “Akılları Birleştirmek ve Geleceği Yaratmak” sloganı altında 192 ülkenin katılımıyla rekor kıracak.

AS World Group CEO’su Said Barakat, 33. Afrika Birliği Zirvesi’nin aralarında bir konuşma yaparak, “Expo 2020 Dubai biletlerinin yetkili distribütörü olarak, 33. Afrika Birliği Zirvesi’nin lansmanı ile birlikte özel bir tanıtım kampanyası başlattık. Bu, üye devletleri sergi kavramına ve çeşitli düzeylerde ülkelerine ve ekonomilerine katılımlarını sağlayacak büyük faydaları tanıtmak için” dedi.

Afrika Zirvesine katılan birçok delege ve misyon, özellikle Dubai’nin, Afrika ile dünyanın geri kalanı arasındaki yolların kesiştiği yerdeki stratejik konumu ve serginin katılımcı ülkelere çeşitli bölgelere erişmesini sağlayacak özel ulusal standları nedeniyle ülkelerinin Expo 2020 Dubai’ye katılma arzusunu dile getirdi.

Afrika’nın fuara katılımından maksimum faydayı sağlamak için, AS World Group dört gün ve üç gece boyunca sürekli olan ve Dubai’de vize işlemleri, seyahat biletleri, otel rezervasyonları, ulaşım ve sigorta da dahil olmak üzere tüm lojistik ihtiyaçları karşılayan bir dizi kapsamlı hizmet içeren özel promosyon paketleri başlattı. Sergi, değerli turizm tekliflerine ve şirketler ile tüketicilere ve diğer hizmetlere yönelen firmalar arasındaki birçok iş fırsatına bilet veriyor.

25 MİLYONDAN FAZLA ZİYARETÇİ BEKLENİYOR

Expo 2020 Dubai Afrika ülkelerine, aralarındaki ticaret ilişkilerini geliştirmek için, yüzde 30 ila 40 arasında değişen Avrupa ile olan ticaret ilişkilerine kıyasla sadece yüzde 13’lük bir oran sunan olağanüstü bir fırsat sunuyor.

Barakat, “1,3 milyar nüfusu ile Afrika kıtasının Expo 2020 Dubai için büyük stratejik önem kazandı ve Afrika Zirvesine katılımımız “zihinleri birleştirmek ve geleceği yapmak” kavramını yansıttı, kıtanın ülkeleri ile Expo arasındaki bağlantı olarak rolümüzü öne çıkardı” dedi.

Expo 2020 Dubai’nin dünyanın dört bir yanından 25 milyondan fazla ziyaretçi çekmesi bekleniyor ve üç alt teması, hareketlilik, fırsat ve sürdürülebilirlik ile günlük sanat, mimari, kültür, müzik, yemek pişirme ve çok daha fazlasını kutlayan 60’tan fazla canlı etkinliğe ev sahipliği yapacak.

AS World Group, 2019 yılında Expo 2020 Dubai biletlerinin yetkili distribütörü olarak seçilmesinden bu yana, Afrika izleyicisinin mümkün olan en geniş bölümünü sergilemek ve 25’ten fazla cazibe hedefine ulaşmaya katkıda bulunmak amacıyla Afrika’daki satış ağları, hizmetler ve lojistik kapsamını geliştirmeyi başardı.

WAM