Cidde’nin ilginç mutfağı keşfedilmeyi bekliyor: St.56

Cidde’de bulunan kaliteli Asya Sokak yemekleri satan popüler bir yemek mekânı. St. 56, Suudi Arabistanlı Ruaa ve Abdul Aziz isimli iki kız kardeşin birkaç arkadaşları ile birlikte kurdukları bir aile restoranı.

Asya’da sokakta satılan yemekler genellikle pahalı restoranlarda satılan yemeklerden çok daha lezzetli. St. 56 uygun fiyatlı lezzetli yemekleri, sade rahat bir ortamda müşterilerine sunuyor.

Asya yemeklerini denemek isteyenler için St. 56 aralarında Çin’in Dim Sum yemeği, Kore’nin kızarmış tavuk yemeği, Vietnam’ın “pho soup” yemeği ve Japonya’nın “Mushroom sticky rice (mantar ve pirinçle yapıla geleneksel bir Japon yemeği)” olduğu oldukça geniş yemek seçenekleri sunuyor.

 

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

craving something sweet? Try our brownies #street56 #jeddah #fambam #lugmety

St. 56 (@streetfiftysix)’in paylaştığı bir gönderi ()

“Bao bun”, restoranın özel yemeği. Bao bun, yumuşak yeni fırından çıkarılmış hamurun içi ördek, sığır eti, tavuk etiyle doldurularak yapılıyor.

Tatlı severler için restoran meyvelerden yapılan bir Japon pastası olan Mochi, karamel ve dondurmayla servis edilen sıcak kekler servis ediliyor.

 

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Weekend special 🇯🇵 エビの天ぷら Avocado , Shrimp tempura with mango sauce . Pick … Dip … Nom Nom Nom 😋

St. 56 (@streetfiftysix)’in paylaştığı bir gönderi ()

St. 56, müşterilerine sosyalleşme ortamı sunmanın yanında restoranı hafta sonları eğlenceli partiler mekânı haline yerel sanatçıların canlı performanslarla müşterilerinin gönlünü kazanıyor.

St. 56, Ahmad Al Attas Sokağı, Al Zahra bölgesinde bulunuyor.

Arab News